Érdemes netről telefont rendelni? Nem gyanús, hogy feleannyiba kerül, mint mondjuk egy szolgáltatónál?
Nem külföldi honlapokról, hanem hazai honlapokról rendelném.
Több is kínál pl. Lumiákat (520) 20e-ért, ami nekem kicsit gyanús.
#1 A hozzászólásod csak téged minősít...
Példa: 130E Ft-ért vegyek meg egy telefont, csak mert független, vagy ugyanazt a 130E Ft-os telefont megkapom 0 Ft ért? mivel egyetlen szolgáltatónál van számom, előfizetésem és váltani nem akarok mert abszolút meg vagyok elégedve velük, így ennek fényében csak azt tudom mondani, hogy attól, hogy te nem vagy megelégedve a szolgáltatókkal, más miért lenne hülye? Bezzeg a hazai szolgáltatók SIM kártyáit használod... Ilyen erővel te is elég hülye vagy...
El vagy tévedve az előfizetésekkel kapcsolatban ;)
Olyan csomagot választasz hozzá, amilyet szeretnél, csak akkor a készülék ára változik... Ha valamit nem tudsz jól, akkor ne vezesd félre az embereket!
Az, meg hogy ki hol veszi a telóját, azt nem ti fogjátok eldönteni ;)
"Amit kártyafüggetlenül megveszel pl 80ezerért azt a szolgáltatónál minimum 100ért kapod meg" Ez meg pláne hogy nem igaz, a példa, amit írtam, az a saját példám volt. Semmilyen tarifacsomagváltáshoz nem volt kötve, ugyanabban maradtam, amiben eddig voltam és nem kerül többe, mint ha függetlenül vettem volna meg...
Csak egy példa a bekötött szeműeknek:
S4 mini üzletben 66-tól [link]
Tmobilnál Move M előfizetéssel 24 X 4090 = 97176
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!