Top3 legjobb telefon?
Véleményekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek melyik 3telefon a legjobb.
Nyilván mindenkinek más, ezért nem szeretném ha vita lenne belőle.
Ami nekem "fontos"
-Nagy kijelző, jó kamera, és mivel sokat neteznék rajta így strapabíró legyen!
Az árat most ne vegyük figyelembe.
Indokoljátok is légyszi, hogy szerintetek miért az/azok a legjobb/legjobbbak.
Köszi a segítséget.
lumiákkal is 1 a baj, lehet a ház polikarbonát, az előlap az mégis üveg...ha leejted, ugyanúgy betörik, szóval az sem strapabíróbb, láttam már zsebben elrepedt lumia 900-at...:D szóval ez a strapabíróság vagy ott kezdődik, hogy legyen valami olyan anyagból az egész telefon, ami elnyeli az energiát, vagy legyen kisebb méretű.
amúgy szerintem az, hogy melyik a top3, azt úgyse lehet eldönteni, mindenkinek más...
én speciel biztos nem mondanám az új iPhone-okat...nem azért, amiért mások mondják, hogy mer ezt mán a nexus 4 is tudta...hanem mert annak ellenére sem lettek annyival jobbak, mint amennyivel többe kerülnek...
"Nem hajlik, és mivel rugalmas, így az ütődéseknek is jobban ellenáll. "
szóval nem hajlik de rugalmas
ok
szerintem te értesz hozzá
#14:
A fém, hogy ha meghajlítod, akkor felveszi a formáját, de ezt még mondjuk egy kisiskolás hülyegyerek is tudja.
Míg a polikarbonát rugalmas anyag, vagyis nem tartja meg a formáját, vagyis a hajlítgatás sem igazán árt neki.
Persze a marha erősen hajlítgatod, akkor nyilván megsérül, de olyan erőhatás normál körülmények között nem érhetik a telefont.
Inkább iPhone-ozz tovább, az még talán megy neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!