Szerintetek melyik a legjobb telefon, és miért?
Figyelt kérdés
Ár nem számít.2014. szept. 21. 14:08
1/10 anonim válasza:
Lumia 930, mert viszonylag olcsón kínál minőségi anyaghasználhatot, gyönyörú kijelzőt, profi kamerát, stabil/gyors/dinamikusan fejlődős/sokáig támogatott op-rendszert.
2/10 anonim válasza:
Ami annyira le van butítva mintha egy 5 évesnek készült volna.
3/10 anonim válasza:
Nyilván személyes tapasztalatból mondod... ugyan "világosíts már fel", hol van az lebutítva?!
4/10 anonim válasza:
Volt szerencsém hozzá. Számomra 0 felhasználói élményt nyújtott.
6/10 anonim válasza:
9mm mar minden telefonhoz volt szerencsed? Szerintem meg Sosem lattal Lumia 930ot .
En a Nokia Lumia 930-at ajanlom.
7/10 anonim válasza:
Ahhoz nem is,csak a windowsos mobilhoz.
8/10 anonim válasza:
Szerintem eppen jo a felhasználó elmegy, mert minden rokton tortenenik , nem mint az androidnal.
A masik az ,hogy akármilyen hardver van az android alatt egy idő utan belassul , es akkor milyen a felhasznaloi élmény.
9/10 anonim válasza:
Szerintem sony Z2, vagy Z3. Azért ez a két telefon mert nagyon gyorsak, jól össze vannak rakva és szépek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!