Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A T-mobile-ba szeretnék venni...

A T-mobile-ba szeretnék venni Samsung s5230 star mobilt. Segitetek? Katt és elmondom a b bajom:S

Figyelt kérdés
na szoval . szeretnék venni uj smadungg telot de 2 éves hüséggel és anyum nevére. ö nem t-mobile tag apumhoz van bejelentve ő is. mondanom sem kell hogy t-comunk meg web n walkom van laptopom meg t-online meg 4 t-mobile telefon. szoval az aranykártyánkon sok pontunk van. Na és szeretném megvenni a Samsung telefont. És úgy szeretném hogy 2 éves hűséggel de akkor adnak hozzá sim kártyát ami előfizetös lesz. na és a bajom az hogy ennek a simnek van-e valami havidija. ugyértem valami alapdijcsomag amit fizetni kell havonta vagy lehet ugyis hogy annyit fizetek amennyit beszéltem. kérlek segítsetek
2010. jan. 21. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha előfizetős persze,hogy van alapdíja.
2010. jan. 21. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
Öcsém,12 évesen csak ne akarj előfizetést!! Aki azt se tudja,hogy az előfizetésnek van havidíja...hát...no comment. Életveszélyes játék egy gyerek kezében az előfizetés. Neked feltöltőkártya való,havi kerettel,amit be kell osztanod,és slussz.
2010. jan. 21. 18:43
 3/3 anonim válasza:

2. válaszoló

Honnan tudod,hogy 12 éves?:O

17 éves fejjel,lehet én is megkérdeztem volna ezt,mert nem egy lexikonnal a fejemben születtem..

2010. ápr. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!