A T-mobile-ba szeretnék venni Samsung s5230 star mobilt. Segitetek? Katt és elmondom a b bajom:S
Figyelt kérdés
na szoval . szeretnék venni uj smadungg telot de 2 éves hüséggel és anyum nevére. ö nem t-mobile tag apumhoz van bejelentve ő is. mondanom sem kell hogy t-comunk meg web n walkom van laptopom meg t-online meg 4 t-mobile telefon. szoval az aranykártyánkon sok pontunk van. Na és szeretném megvenni a Samsung telefont. És úgy szeretném hogy 2 éves hűséggel de akkor adnak hozzá sim kártyát ami előfizetös lesz. na és a bajom az hogy ennek a simnek van-e valami havidija. ugyértem valami alapdijcsomag amit fizetni kell havonta vagy lehet ugyis hogy annyit fizetek amennyit beszéltem. kérlek segítsetek2010. jan. 21. 18:06
1/3 anonim válasza:
Ha előfizetős persze,hogy van alapdíja.
2/3 anonim válasza:
Öcsém,12 évesen csak ne akarj előfizetést!! Aki azt se tudja,hogy az előfizetésnek van havidíja...hát...no comment. Életveszélyes játék egy gyerek kezében az előfizetés. Neked feltöltőkártya való,havi kerettel,amit be kell osztanod,és slussz.
3/3 anonim válasza:
2. válaszoló
Honnan tudod,hogy 12 éves?:O
17 éves fejjel,lehet én is megkérdeztem volna ezt,mert nem egy lexikonnal a fejemben születtem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!