Htc one m8 16GB vagy iphone 5s 16GB?
Nekem iPhone 5s van.
öszintén megmondom nem is kivánhatnék jobb telefont.
Az én elvárásaimnak teljes mértékben megfelel.
Én inkább a HTC választanám.
Amiben mindenképpen jobb, az az, hogy egy adott feladatra több alkalmazás közül tudsz választani, míg az iPhone-nál azt kell használnod, ami van.
Pl. én hányingert kapok az új iOS felülettől, ezzel szemben a HTC felülete az egyik legjobb. Ráadásul ha mégsem jönne be, akkor is tucatszám vannak a különböző felületek, vagyis megvan a választás lehetősége.
De nem csak itt, hanem más alkalmazásoknál is.
Illetve szerintem maga az Android sokoldalúbb.
Úgy 3-4 éve még igaz volt az, hogy az iOS jóval kiforrottabbnak számított, mint az Android, de ma már szerintem éppen az Android az, ami sokoldalúbb, és jobb. Pláne a HTC, akik rengeteg pluszt adnak az alap Androidba.
(Egyébként WP-t használok elsődleges OS-nek, de ha mindenképpen a kettő közül kellene választanom, akkor inkább az Android.)
Ha a kamera nem játszik nagy szerepet nálad, ami amúgy is elfogadható képeket csinál, ha nem akarsz beléjük nagyítani, akkor mindenképpen a HTC. A zene rajongóinak is sokkal jobb választás, köszönhetően a kiváló minőségű hangchipnek és elülső sztereóhangszóróknak. A többi okot nagyjából b95 már leírta.
Ezt csak saját véleménynek tekintsétek, semmi flame vagy ilyesmi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!