Elég lesz nekem a 16gb-s iphone 5s?
Sziasztok, venni készülök egy iphone 5s 16gb-t. És, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek elég lenne-e ? Kb, úgy 150-200 zenét, tárolnék rajta, meg úgy max 150-200 képet, meg kevés videót, csak annyit, hogyha van valami fontos életesemény azt tudjam rögzíteni. Meg úgy, 10 játékot, de nem ilyen komoly 3d-st, inkább ilyen, subway surf, clash of clans stb.. (tehát ilyesmiből úgy 10et) Meg még 10 másik alkalmazást, hogy shazam, youtube, messenger, facebook, instagram, shazam, gmail, stb..
Olvastam itt, hogy van akinek nagyon kevés a 16(12 gb) De, a mostani telefonom egy sony ericsson xperia mini, 2 gb-s sd kártyával, és bár ezzel nem sokat fotóztam, meg videóztam, de az összes zeném amit akartam hallgatni elfért rá..
Szóval, szerintetek így elég a 16gb-s verzió ? A felhasználható tárhyel így is 6szor nagyobb a jelenlegi telefonomnál. A 32 gb-s verzió meg megint 20 ezerrel drágább, és le szeretném faragni az árakat amennyire lehet. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!