Létezik olyan telefon amibe nem lehet beszerezni akkumlátort?
Figyelt kérdés
..ebayen sem
MO-telefonboltosok ezután régen kilőve..
2014. szept. 28. 19:02
3/7 A kérdező kommentje:
Bambook S1
2014. szept. 28. 19:40
4/7 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, mire számítottál, mikor megvettél egy ilyen szart? Milliószor leírtuk, hogy kínai hulladékokhoz alkatrészt nem kapsz. Remélem drága volt.
5/7 A kérdező kommentje:
tegnap 20:01
Nem mindenki ad érte pénzt,v ki üzletelni is tud,egy régi 6510-es telefont adtam érte..egyébként megtudom csinálni az akumlátor részét,csak kiváncsi voltam,a nagy okosok válaszára,ennyit tudtok..pffff
2014. szept. 29. 08:26
6/7 A kérdező kommentje:
Az akkumlátor keret levehető,levettem a gyáriról a pupos volt és 5 percet bir,az érintkezők odaesnek mint a legtöbb régebbi nokiának (6300) kicsivel nagyobb mah aksit nézni és ami belefér a keretben,és megvan oldva..Ennyit az itteni okosokról..
2014. szept. 29. 08:28
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!