Beszorult a telefonomba a sim kártya. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy kisebb sim kártyát tettem bele,de amikor kiakartam szedni 'beljebb' ment.Ha a telekomhoz beviszem csinálnak valamit?Én nem tudom kiszedni.2014. szept. 28. 17:33
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg tűvel kipiszkálni. Biztos vannak a port tetején lyukak, ott benyúlsz, és kitessékeled. Ha nincs, akkor is ki lehet ügyeskedni egy vékony drót segítségével.
2/6 anonim válasza:
Vagy próbáld meg kirázni. Kisebb, ezáltal nem illeszkedik, lazán áll a portban.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jön ki nagyon bent van.A telekomnál ha beviszem kiszedik?
2014. szept. 28. 18:02
4/6 anonim válasza:
Ott sem szakemberek vannak, hanem értékesítők. Esetleg visszaküldik márkaszervízbe, de mivel ezt garanciálisan úgysem vállalják, ajánlott egyből a márkaszervízbe vinni. De egy GSM sufniban is kiszedik, ha nem szükséges bontás(valószűleg nem szükséges), akkor a garancia sem vész el és olcsóbb is.
5/6 anonim válasza:
Nehogy tűvel piszkáld!!
A végén még elrontasz ott valamit.
Nekem is beragadt, és a végére ráragasztottam a celluxot, és kirántottam. Sokkal egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!