Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4 kitörölte az összes...

IPhone 4 kitörölte az összes kontaktomat magától - ez átmeneti vagy újra kell mentegetnem a számokat? Mi okozhatta? Újra elő fog fordulni? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy iPhone 4-em. Elmentettem belé kb 20 telefonszámot. Aztán egyszerre látom, a bácsikám nevét nem írja ki csak egy számot. "Mi ez? Óhh, biztos új száma van..." - Másnap kerestem volna egy telószámot... és láss csodát, csak azoknak az embereknek a neve volt ott, akiknek valaha mailt küldtem (név és ha ráklikkelsz emailcím), de a telefonszámok, amik mentve voltak nem. A csuda vigye el!

Kolléganőm mesélte, hogy az iPhone-osok sokat panaszkodnak erre.

Kikapcsoltam, újra be, de nincsenek ott számok...

Na elmentettem hármat újra. És azóta se javult meg.

1. Ez átmeneti?

2. Mi okozhatta?

3. Veletek is volt ilyen?

4. Újra elő fog fordulni?

5. Remélem Ti is olyan idegesek vagytok mint én...

2014. szept. 27. 14:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!