Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vásároltam egy telefont...

Vásároltam egy telefont előfizetéssel T-mobile-nál, de még nem járt le a két év hűség, attól vehetek új telefont?

Figyelt kérdés

Szóval... vettem egy telefont, 2év hűséget írtam alá előfizetéssel, +havi 1990ft-os részlettel.

Viszont, ez a telefon egy nagy rakás sz@r, ezért szeretnék helyette egy másikat. (Nem indokolt a probléma, nekem nem tetszik) A telefon számom nem változna, tehát vinném az előfizetést tovább.

Ilyenkor a meglévő 1990ft-os részletet + az új telefonom árát ki kell fizetni? Illetve, egyáltalán lehet ilyet csinálni, hogy veszek még egyet?

2014. szept. 26. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Veszel egy kártyásat és abban használod a meglévő kártyádat. legközelebb pedig alaposan körüljárod, mire írod alá a két évet.
2014. szept. 26. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Add el a telefont és a törlesztő részletet egyben bármikor ki tudod fizetni!
2014. szept. 26. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!