Külföldről behozott Iphone 6 használható itthon?
Figyelt kérdés
van egy rokonom aki Kanadában él, és ott olcsóbb az Iphone 6 mint itt (lesz) ugyebár, és szeretnék egyet, de ott a töltőkbe 110 volt fut 220 helyett, és másik a herczek is szerintem, meg lehet a SIM kártya is (?). mármint szerintem lehet ott nem olyan kell bele mint itthon. a töltőt azt tudom, hogy ilyen átalakítóval lehet, csak aki csinált már hasonlót légyszi segítsen :)! mert ha nem működik nem szeretnék kidobni azért pénzt... köszi :)2014. szept. 26. 16:04
21/24 anonim válasza:
22/24 A kérdező kommentje:
Utolso koszi vegre egy normalis valasz! :D megy a zold
2014. okt. 7. 21:27
23/24 anonim válasza:
Esetleg a telenorral lehetnek problémák, de az nem az iPhone gondja. Legalábbis a telenoros kártyákkal máshol (androidos telefonnál) is találkoztam már problémával az iphoneoknál is előfordulnak.
24/24 anonim válasza:
szarrá veri a csúcsdroidot xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!