Külföldről behozott Iphone 6 használható itthon?
Figyelt kérdés
van egy rokonom aki Kanadában él, és ott olcsóbb az Iphone 6 mint itt (lesz) ugyebár, és szeretnék egyet, de ott a töltőkbe 110 volt fut 220 helyett, és másik a herczek is szerintem, meg lehet a SIM kártya is (?). mármint szerintem lehet ott nem olyan kell bele mint itthon. a töltőt azt tudom, hogy ilyen átalakítóval lehet, csak aki csinált már hasonlót légyszi segítsen :)! mert ha nem működik nem szeretnék kidobni azért pénzt... köszi :)2014. szept. 26. 16:04
11/24 anonim válasza:
Működni fog minden rendesen, csak ne az ottani töltőt használd. De gondolom nem is tudnád, hiszen más a dali csatlakozója.
13/24 Zakathol válasza:
Ha független a telefon akkor használható itthon is.
14/24 A kérdező kommentje:
igen más :) köszi :)
a mostani telóm angliából van annak is ilyen furi töltője van csak vettem hozzá ilyen átalakítót :D de köszi. :)
2014. szept. 26. 17:31
15/24 Kiss Tomi válasza:
iphone 6 jó rátekered a csuklódra és óra lesz belőle
17/24 anonim válasza:
"amúgy meg ha olyan szar lenne meg 2012es szinten lenne, akkor nem vennék ennyien..." azért veszik ennyien hogy menőzni tudjanak vele, meg divat telefon lett
18/24 A kérdező kommentje:
sose volt iphonom, nem menőzésből venném :) nekem tetszik, és kíváncsi vagyok milyen lehet.
2014. szept. 27. 18:48
19/24 anonim válasza:
nem éppen rád gondoltam, csak azt írtam le hogy általában az emberek miért vesznek Iphone
20/24 anonim válasza:
#17/19 nem mindenki azért veszi, hogy menőzzön vele, énis csak azért, mert sajnos volt már rossz tapasztalatom az androiddal (igazából csak rossz) és egy normális, használható telefont szeretnék helyette. és ha te smucig vagy hogy kiprobald legalabb egyszer, akkor ne mondjál róla véleményt!
egyébként meg működni fog csak: kizárólagosan a tmobilenal es nem eselyes hogy mukodni fog rajta a 4g a különböző sávok miatt (ha megy 1800on akkor jo vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!