Melyik samsung telefont éri megvenni?
Figyelt kérdés
Szóval eddig galaxy trend plus-ban gondolkoztam de azt mondták nem lesz rá frissítés szóval nem túl tartós.Melyik az a készülék amit megéri megvenni mert még "sok" idő múlva is telefon marad és mennek rajta az új dolgok ? Tudom,hogy ott az S4 stb de nem akarok 70 ezreket költeni egy telefonra csak sok fajta samsung van és nem értek hozzá,mind idáig iphonem volt.2014. szept. 25. 17:52
1/29 anonim válasza:
Más gyártó is van a samsungon kívül...
És mégis mennyit akarsz költeni?
2/29 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy van de ez tűnik megbízhatónak,sonyt nem akarok venni ahogyan nokiát sem.Hát maximum 40 ezret,hiába vennék egy 100 ezres telefont,úgysem használnám ki,te tudásilag legyen ott a galaxy trend plus szintjén azért.
2014. szept. 25. 18:07
3/29 anonim válasza:
4/29 anonim válasza:
A trend plusnál meg főleg jobb minőségű
5/29 anonim válasza:
Galaxy Ace 3 LTE.Ez egy nagyon jól sikerült telefon lett és benne van az általad említett árkategóriában.A 36%-os gyökérre meg ne hallgass,h. lyeségeket beszél állandóan.
6/29 anonim válasza:
És ha arra kérem, hogy érveljen, mindig kibújik valamivel.
7/29 anonim válasza:
Utolsó kettő:
Bocs, de tik nem ugyanazok vagytok?
Mindegy, de ezt azért jelentettem a modiknak...
8/29 anonim válasza:
Jelentheted nyugodtan,de ha esetleg törölni is fognak csak a válaszom második felét fogják,mivel az elsővel a kérdésre válaszoltam.;)
10/29 anonim válasza:
Ezt a pojácát nem lehet így megállítani. Ha törlik is, úgyis újraregisztrálja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!