Huawei ascend g6 vagy Samsung galaxy s3? Esetleg ebben az árkategóriában milyen telefont érdemes megvenni?
Inkább a Huawei.
Hasonló képességű hardver, csak a Huawei frisseb telefon és nincs túlárazva mint a Samu-tejfelesdoboz.
Nekem külsőre a G6 jobban tetszik, ilyenem van amúgy :)
Szerintem egész jó képeket csinál, egy 10" - os tableten vissza nézve még (nekem) szépek a fotók, az előlapi 5Mpx-es kamera is viszonylag jól teljesít
1 giga RAM-ja van, amiből miután saját dolgaim, appok, stb rajta vannak, így van átlagban kb 300-400 MB szabad RAM
Az, hogy 4Gs nem érdekel, nekem bőven elég a HSPA+
Az alap böngésző nálam viszonylag jól teljesít
a WiFit elég jól érzékeli, akadás nem volt nálam, a térereje is jó, mármint a mobilhálózaté
Hátlapon 8 Mpx fotó és 1080p FullHD videó
Előlapon 5 Mpx fotó és 720p videót tud rögzíteni
Jó a fogása, szép, elegáns, haverom megfogalmazása szerint "üzletemberes" darab :)
Android 4.3 EmUI 2.0 Lite
Elég jól pörög a rendszer, nagyon ritka a pillanatnyi akadás, fagyni nálam még nem fagyott (1 hónapja van meg)
Az Emotion UI - t előző Huawei - emnél (y300) szokni kellett, de most már ez lett a kedvenc felületem (kár, hogy a tabomra nem bírtam feltenni)
De ha nem tetszik, akkor is le lehet cserélni, Play - en van ezernyi indítófelület
További kérdésekért a G6-tal kapcsolatban keress privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!