Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 6 kijelzője akkor...

Az iPhone 6 kijelzője akkor csak alig HD felbontású?

Figyelt kérdés

Nem tudom jól értelmezem-e. Most akkor a most megjelent/megjelenő iPhone 6 (sima) kijelzője csak alig haladja meg a középkategóriás telefonokban megszokott HD felbontást?

HD felb. 1280x720

iPhone 6 1334×750

2014. szept. 25. 15:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az nem, a másik a hajlékony. :)

Amúgy e közül a kettő közül más szempontok alapján is inkább a 6?

2014. szept. 26. 01:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy jobb, csak hogy nagyobb felbontás miatt játékok lassabbak lehetnek. Persze ha nem natív felbontáson mennek a játékok, ellen tudják súlyozni. Attól nem félnék, hogy szaggatna bármelyiken is a közeljövőben valami, ahhoz elég hülye fejlesztők kellenének:D

Anandtech tesztje alapján 6 plus sem bírná egy teljes nap aktív használat mellett (gondolom játékra gondolsz): [link] De kétlem, hogy ilyen okostelefon egyáltalán létezne. Energiahatékony operációs rendszer az iOS, de csodát nem tud tenni, a kijelzőt, processzort etetni kell. Két telefon között meg nincs akkora különbség ilyen téren…

Képstabilizáció régóta van iPhone-okban, igaz, szoftveres, nem optikai, mint 6 Plusban. Rossz fényviszonyok között emiatt Plusnál van az előny, de nem tudom, mire akarod használni.

Egyébként Plus “hajlékonyabb”, egyszerű fizikai okokból kifolyólag. Mondjuk videót elnézve (ahol beleremegett a demonstrátor, annyira erőlködött), nehezen hiszem el, hogy egy öltönynadrág elejében ez bekövetkezhetne (eredeti fórumban ez volt az állítás). Inkább ráült a delikvens, csak lehet nem vette észre, olyan vékony:D Akárhogy is, Plus sérülékenyebb.

Kettő közül - ha már nagyon kéne választani - simát választanám, de főleg amiatt, mert én a kis telefonokat szeretem.

2014. szept. 26. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!