IPhone 4s 8gb tmobilnál mennyi a kezdőrészlet es mennyit kell havonta fizetnem?
Iphone 4s 8gb szeretnék venni a tmobilnal előfizetéssel
Még nem vettem telefont a tmobilnal szóval nem tudom hogy ez számít e
És ha tudnátok segíteni akkor mennyi lenne a kezdőrészlet és mennyi lenne a havi törlesztés?
Köszi
Megnéztem es next s díjcsomaggal havi 7990 ft es 4990 ft a kezdőrészlet
De az egyik haverom mondta hogy ő megkérdezte és mivel még a tmobilnál nem kötöt semmilyen előfizetést és még telefont se vett ezért 3 havi összeget kell kifizetni
De neten meg 4990 a kezdőrészlet ezt nem értem
Ebben tudnál segíteni?
Ha még nem voltál T-Mobilos, tehát nem volt se Dominos, se havidíjas előfizetésed akkor elszoktak kérni nagyobb összeget (3-6 hónap) vagy kérnek jövedelemigazolást.
Nekem az volt a szerencsém, hogy kb 10 éves korom óta Dominos voltam és így 18 évesen eltudtam hozni egy Galaxy S4-et 0 Ft kezdőrészlettel.
Aha ertem
Tehat akkor ugye irták hogy havi 7990 plusz a kezdőrészlet ami 4990 azmar 13000 es akkor es akkor meg két honap plusz
Szoval az olyan 29000 ft szerintem abbol mar jobban megérné ha vennék egyet használtan en ezf gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!