Szerintetek megéri az Auchanban megvenni a Note 2 telefont? És van ott kezdőrészlet rá?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 20:14
1/6 anonim válasza:
Rohadtul nem. Akkor sem ha van részlet.
2/6 anonim válasza:
Miért nem olyan mobilt veszel amit ki tudsz fizetni kpben ?Miért akar mindenki olyan drága dolgot venni amire nincs pénze ?
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de első válaszoló nem igazán értettem meg melyik kérdésemre válaszoltál. Második válaszoló csak kérdeztem.
2013. okt. 28. 07:38
4/6 anonim válasza:
Válaszoltam az elsőre, hogy nem, másodikra meg szintén nemet mondok, mert fizeted a részletet és semmi extrát nem kapsz hozzá, gondolok itt internetre, alacsonyabb percdíjára, mivel független teló, részletre érdemesebb akkor már szolgáltatónál venni. Ott még kapsz hozzá extrákat is.
5/6 A kérdező kommentje:
szerintem megérné, mert pl t-mobile-nál ami nekem jó lenne, az 2 év hűséges, és két évig fizetek tízezret. namos auchanban néztem, hogy 11-szer kell tizen egy-két ezret fizetni. ha jól számolom: t-mobile:2 év 24 hóna 24x10=240 ; auchanban: 11x(mondjuk)15=150 (+sim kártya ára) szerintem megérné, pláne ha nincs kezdőrészlet, mert nem akarok semmi extrát hozzá
2013. okt. 29. 07:58
6/6 A kérdező kommentje:
ja és t-mobile-nál a 240-hez hozzájön még a mobilelőleg ami min. 10.000, meg a kezdőrészlet. és ott csak fekete van, auchanban fehér is van
2013. okt. 29. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!