Ezt a vírus okozza? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy aTAB5C okostelefonom van, és pár napja nagyon fura dolgokat művel. Eleinte csak azt csinálta hogy folyton kilépkedett mindenhonnan, mintha csak a vissza gombot nyomogatta volna vmi (nem panelhibás, azt rögtön leellenőriztem) aztán már be- meg ki lépkedett pl. az üzeneteimbe, akármit csináltam mintha mellettem nyomkodta volna valaki. Letöltöttem kétféle vírusirtót is, és észleltek is vírust. Azt írja Android:TrojanSMS-RO. Nem tudja eltávolítani, valami alkalmazásnak álcázza magát ami nincs sehol. Ez már a második víruskeresésnél tűnt ki, mikor először vizsgálta át az akkor találtat (állítólag) el is tudtam távolíttatni vele. Nem tudom mit tegyek, most találkozok ilyenekkel először.2014. szept. 22. 23:46
2/2 Tengor válasza:
Csinálj egy gyári visszaállítást, amíg az adataid megvannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!