Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumnia 520 vagy 625? Melyik...

Lumnia 520 vagy 625? Melyik éri meg jobban egy 19 éves lánynak? Hosszabb távra tervezek. Mi a véleményetek errô a két telefonról. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2014. szept. 22. 19:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A kérdésedben feltett modellekhez képest csak annyiban "rosszabb", hogy nincs fizikai kamergomb és az alsó gombok is szoftveresek, tehát a kijelzőn vannak, nem külön a kijelző alatt. Ezeket leszámítva mindenben jobb, kijelzőben, kamerában, processzorban, memóriában, akkumulátorban, stb. ;)
2014. szept. 22. 20:27
 12/21 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy ha már felsőoktatásban tanulsz, érdemes lehet Like díjcsomagra előfizetni T-mobile-nál (bár a mostani már elég drága [~3000 Ft/hó] én még az 1800 Ft-os régi változatra fizettem elő, ami nagyon korrekt), és akkor jóval olcsóbban hozzájuthatsz, mint függetlenül.

De szerintem így is lesz kb. 60e Ft.

2014. szept. 22. 22:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha annyi belefér akkor az úgy megéri.
2014. szept. 22. 23:24
 14/21 A kérdező kommentje:
#11 melyikre gondolsz, hogy melyik a jobb?
2014. szept. 23. 15:14
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

#9: nem vagyok eltévedve. Inkább próbálok egy Androidos felhasználót megkímélni a csalódástól.

Használtam Androidot, használtam WP-t, és az utóbbit az első 5 perc után az ablakon dobtam volna ki...nem a teljesítménye miatt, hanem azért, mert bosszantó az egész rendszernek a felépítése. Átláthatatlan, zsúfítva van minden, beállítási lehetőségek szinte nincsenek és amik vannak, azok is logikátlanul vannak elrendezve, idegesítő a dolgok rá-/lemásolása, egy értelmes ingyenes program sincs az áruházban, órákig tart egy csengőhangot is beállítani..és még sorolhatnám.

Androidba mindent elsőre megtalálok, és minden ott van/úgy működik, ahol/ahogy azt elvárom..ráadásul a kezelése is értelmesebb. Ha módosítani akarok valamin, nem kell átböngésznem az egész telefont, hanem egyből ott, azon a helyen tudok bármit csinálni. Emellett rendesen elrendezett ikonjai vannak.

WP-be nem találtam semmi pozitívumot. Egyedül a csempék tetszenek, de azokkal kapcsolatban is van egy sor kivetnivalóm.

2014. szept. 23. 15:45
 16/21 anonim ***** válasza:
43%
A problémáid mind szubjektív dolgok. Amugy a lányok szeretni szokták a WP-t.
2014. szept. 23. 19:24
 17/21 anonim ***** válasza:
# 15, lehet hogy használtál WP-t, de hogy nem 8.1-eset, az 100%. És igen, amiket leírtál, annak egy része szubjektív, másik része meg tévedés (vagy user error).
2014. szept. 23. 19:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy könnyebb Androidot használni annak, aki évek óta azt használ... Elég gyenge lábakon áll az a kifogás, miszerint te 5 perc alatt teljesen új felhasználóként nem tudtad teljeskörűen kezelni a WP-t. Nekem meg Symbian után az első okostelefonom WP volt, amikor egy Androidot a kezembe veszek, ugyanazt érzem, ami leírtál. Mégsem szidom az Androidot, legalábbis én emiatt, hanem a hatalmas rendszerigénye miatt.
2014. szept. 23. 21:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Akkor azt az egyet magyarázza el valaki, hogy miért jobb a Zune-n keresztül rárakni dolgokat, mint szimplán Androidnál: bedugom, és oda másolok azt, amit akarok?

Aki kicsit kevesebb számítógépes tudással rendelkezik, és örül, hogy megtudja tanulni a telefon kezelését, az biztos örülni fog egy WP-nek..főleg, amikor szeretné lementeni a képeket az unokájáról a gépre, majd hozza hozzám, hogy elcseszte a gépet.

2014. szept. 24. 12:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezzel el lehet cseszni egy gépet?
2014. szept. 24. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!