Lumnia 520 vagy 625? Melyik éri meg jobban egy 19 éves lánynak? Hosszabb távra tervezek. Mi a véleményetek errô a két telefonról. Tapasztalatok?
Még annyit, hogy ha már felsőoktatásban tanulsz, érdemes lehet Like díjcsomagra előfizetni T-mobile-nál (bár a mostani már elég drága [~3000 Ft/hó] én még az 1800 Ft-os régi változatra fizettem elő, ami nagyon korrekt), és akkor jóval olcsóbban hozzájuthatsz, mint függetlenül.
De szerintem így is lesz kb. 60e Ft.
#9: nem vagyok eltévedve. Inkább próbálok egy Androidos felhasználót megkímélni a csalódástól.
Használtam Androidot, használtam WP-t, és az utóbbit az első 5 perc után az ablakon dobtam volna ki...nem a teljesítménye miatt, hanem azért, mert bosszantó az egész rendszernek a felépítése. Átláthatatlan, zsúfítva van minden, beállítási lehetőségek szinte nincsenek és amik vannak, azok is logikátlanul vannak elrendezve, idegesítő a dolgok rá-/lemásolása, egy értelmes ingyenes program sincs az áruházban, órákig tart egy csengőhangot is beállítani..és még sorolhatnám.
Androidba mindent elsőre megtalálok, és minden ott van/úgy működik, ahol/ahogy azt elvárom..ráadásul a kezelése is értelmesebb. Ha módosítani akarok valamin, nem kell átböngésznem az egész telefont, hanem egyből ott, azon a helyen tudok bármit csinálni. Emellett rendesen elrendezett ikonjai vannak.
WP-be nem találtam semmi pozitívumot. Egyedül a csempék tetszenek, de azokkal kapcsolatban is van egy sor kivetnivalóm.
Akkor azt az egyet magyarázza el valaki, hogy miért jobb a Zune-n keresztül rárakni dolgokat, mint szimplán Androidnál: bedugom, és oda másolok azt, amit akarok?
Aki kicsit kevesebb számítógépes tudással rendelkezik, és örül, hogy megtudja tanulni a telefon kezelését, az biztos örülni fog egy WP-nek..főleg, amikor szeretné lementeni a képeket az unokájáról a gépre, majd hozza hozzám, hogy elcseszte a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!