Lumnia 520 vagy 625? Melyik éri meg jobban egy 19 éves lánynak? Hosszabb távra tervezek. Mi a véleményetek errô a két telefonról. Tapasztalatok?
Androidos telefonom van és 1 év után már kezdett minden baja lenni és mostmár az utolsókat rugja.
És nem kevés az 512 MB RAM ??
vagyis nem értek hozzá, de kevésnek tünik..
Nézz fel egy androidos telefon felhasználói fórumára, és megérted :D
Belenyúlkálni a rendszerbe, ilyen-olyan főzött ROM-okat rátenni, meg mindenféle kockaságot művelni vele :)
Az átlag júzer (mint én) lesz*rja ezeket a dolgokat, egy a fontos, hogy stabilan működjön, de omoljon össze a legrosszabb pillanatokban. Erre pedig a WP telefonok tökéletesek.
Én is vacilláltam a 625-ön, de nem éri meg ennyi pénzért.
Inkább megvárom, amíg kijön a 735, ami végre egy nagyobb előrelépés lesz a Nokia középkategóriás telefonjai között.
Amúgy elég az 512 MB Lumiáknál, mivel úgymond jobban gazdálkodna a memóriával, jobban optimalizált a rendszer.
És azt tudod hogy mikor fog kijönni? És az ára várhatóan mennyi lesz?
Meg én jó árba jó telefont szeretnék, mivel még tanulok és nincs saját keresetem, így nem szeretném a szüleimet megterhelni anyagilag.
#1 el vagy tévedve
Kérdező: én is inkább a Lumia 730/735-öt ajánlom Neked. Előrendelési ára nem olcsó (85e forint), de ez egyből lejjebb fog menni forgalmazásának hivatalos megkezdésekor, illetve minden bizonnyal kedvező feltételekkel lehet majd a szolgáltatóknál is megvásárolni.
azt tudod hogy mi lesz a kettô között a külünbség?
Ára? Vagy mennyivel tud majd többet az egyik, mint a másik?
bocsi a sok kérdésért de csak így tudok tájékozódni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!