Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik mobiltelefont válasszam...

Melyik mobiltelefont válasszam ezek közül?

Figyelt kérdés
SONY XPERIA M2, Samsung GALAXY CORE LTE vagy Samsung GALAXY Trend Plus. Most egyáltalán nemtudom, hogy melyiket vegyem meg, ezért kérem segítségeteket. Kérlek, ne ajánljatok másik telefonokat, mert nekem csak ez a 3 jöhet szóba. És olyakat sem szeretnék meglátni, hogy fhúú de sz.r telefonok ezek! Vegyél inkább ezt vagy azt! Szóval mint már említettem, nekem csak ezek a telefonok jöhetnek szóba. Tapasztalatokat is írhattok, ha tudtok! A válaszokat előre is köszönöm!

2014. szept. 19. 16:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, de szerintem a SONY XPERIA M2-t fogom választani:)

Hogy miért is?

1. Amilyen csomagban én kérném, úgy nagyon is olcsó

2. 4 magos Qualcoom Snapdragon 400 processzor

3. Azt olvastam, hogy a Samsungok TouchWiz felülete hamar belassul, bár nekem mind a 3 fajta telefon launchere tetszik

4. 8MPx-eles kamera

5. Prémium anyaghasználat

6. Nagy akkumulátorkapacitás

2014. szept. 20. 16:51
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Ez igaz. A TácsVíz egy hulladék
2014. szept. 20. 17:22
 13/19 anonim ***** válasza:
"Azt olvastam, hogy a Samsungok TouchWiz felülete hamar belassul"-Lehet hogy ezt olvastad,de aki ezt írta az helyből olyan h. lye mint más nekifutásból (se).
2014. szept. 20. 19:02
 14/19 A kérdező kommentje:
akkor most lassú a touchwiz, vagy nem? egy csomó helyen olvastam hogy igen, és mégtöbb helyen azt hogy nem..
2014. szept. 20. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha az ember ésszel használja a telót(pl.:nem tölt le minden sz. rt,megbízható forrásból teszi ezt,illetve nem hagyja hogy felesleges fussanak appok a háttérbe)akkor ugyanolyan gyors mint bármi más.
2014. szept. 20. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Épp ez az. A 36%-os kezében még soha nem volt Samsung, nem tudja miről beszél.
2014. szept. 20. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Te ritka hülye vagy 25%-os Samsung-huszár!
2014. szept. 20. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem a TFT nem jön be. Nincs más?
2014. szept. 21. 01:23
 19/19 anonim válasza:
Nekem is a sony m2 jön be. Szerintetek jó választás?
2014. okt. 5. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!