Melyik mobiltelefont válasszam? (android)
Figyelt kérdés
Sony Xperia E1, vagy Samsung Galaxy Trend Plus?
Max. 30 000FT-om van rá. Leginkább internetezésre, facebookra, telefonálásra kellene. Játszani nem akarok rajta.
2014. júl. 16. 13:40
1/4 anonim válasza:
Ha van eszed akkor egyiket se. Inkább Lenovo A760.
Abba 4magos snapdragon van, 1GB ram, és 4,5" IPS kijelző.
Az Xperia E1 és Galaxy Trend Plus emellett labdába se rúghat. És kijössz 30 ezerből. Vaterán van.
2/4 A kérdező kommentje:
haggyatok már ezzel a ki..rt szájú lenovoval. rendes választ te se tudsz adni
2014. júl. 16. 21:38
3/4 anonim válasza:
Inkább a trend plus. Az e1 egy fos. De előttem leírták. Ha 30-at szánsz rá, akkor inkább gyűjts még és 50-ből már tudsz venni olyat amit nem dobsz ki 2 hónap után
4/4 A kérdező kommentje:
végre egy értelmes válasz! köszönöm!
Szerintem is a Samsung Galaxy Trend Plus lesz, mert a youtubon néztem az Xperiáról videót, és már az 1. bekapcsolásnál kiírta hogy nincs elég tárhely. A Sony telefonoknál meg a játékokat nem lehet az SD kártyára tenni.
2014. júl. 17. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!