1/7 anonim válasza:
Igen. Ilyet hasznalok , soha tobbet android
2/7 anonim válasza:
Én is ilyet használok, bejön. nekem se kéne Android többet.
3/7 anonim válasza:
Az a gond vele, hogy nemsokára vége, mint a nokiának, csak android szerintem és samsung ...
4/7 anonim válasza:
Valószínű nem fog megszűnni a WP, egyre nagyobb a támogatottsága, most így WP8.1/Lumia Cyan kombóval igazán nagyon jó lett.
Aki meg lepontozott bekaphatja, mert a kérdező csak véleményeket kért, mi meg leírtuk.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nincs vege. Ev elejen meg egy ismerosomnek sem volt Nokiaja, kuztuk nekem sem, de most ev vege fele szerintem fel lendult a 8.1-el , most sok ismerosomnek is van windows phoneja,nekem is ,es senki nem vagyik androidra.
7/7 anonim válasza:
Aki arról írt, hogy meg fog szűnni ordító marhaságot írt. Szó se volt soha megszűnésről max. nem Nokia lesz a neve, hanem Microsoft Mobile. De soha nem tervezte a Microsoft megszüntetni a mobil operációs rendszert. Ráasdásul WP nem csak Nokia, még hogyha kevés is a másmilyen WP. Van HTC is, ami WP-t futtat, sőt még Samsung is. A kérdésre válaszolva igen, a 8-8.1 már nagyon jó rendszer, sokkal stabilabb, gyorsabb, mint az android, viszont nem olyan drága, mint az iOS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!