A Nokia Lumia 928 már kapható?
Figyelt kérdés
Megjelent már a telefon ? Sehol nem találom. De még a megjelenéséről se. És a 99 dolláros ár igaz? Ha még nem jelent meg mikor fog ?
Az újra gondolok nem arra ami 2013 ápriilissában (ha jól tudom) jött ki.
2014. szept. 14. 21:14
1/15 anonim válasza:
nincs ilyen, hogy új meg régi 928-as. nem tudom mire gondolhatsz. ha arra, amit linkeltél, akkor benne van, hogy a 928 az a verizon számára készült, és persze előfizetéssel 99 dollár, szóval azzal te itthon nem fogsz találkozni.
3/15 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam. És az már megjelent? Goldolom már nem lehet előrendelni. Előrendelés néljül mennyi vagy hogy van ez????
2014. szept. 14. 21:49
4/15 anonim válasza:
5/15 b95 válasza:
Itthon nem kapható, csak USA-ban, de ott is csak a Verizonnál.
Eleve nem is GSM hálózatot használ, szóval ha esetleg szereznél egyet, még akkor sem tudnád használni.
Legalábbis a hálózatra biztos nem megy fel. :D
a $99-os ár pedig csomagban hűségre érvényes.
6/15 b95 válasza:
Egyébként az itthoni változata a 925.
8/15 b95 válasza:
Már miért lenne túlárazva?
Meg is tudod indokolni vagy csak trollkodsz itt?
(mondjuk abból kiindulva, hogy 27%-ban adsz hasznos válaszokat, az utóbbira tippelek.)
9/15 anonim válasza:
Azért vagyok 27%-on mert a hozzád hasonlóak lepontoznak.
10/15 anonim válasza:
nem tudom, ki pontozott le, és mi okból...első voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!