Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia Lumia 928 már kapható?

A Nokia Lumia 928 már kapható?

Figyelt kérdés

Megjelent már a telefon ? Sehol nem találom. De még a megjelenéséről se. És a 99 dolláros ár igaz? Ha még nem jelent meg mikor fog ?

[link]

[link]

Az újra gondolok nem arra ami 2013 ápriilissában (ha jól tudom) jött ki.

#Nokia #Windows Phone #lúmia #nokia lumia 928
2014. szept. 14. 21:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És a 925 jó ?
2014. szept. 15. 13:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Jo kis telefon a Lumia 925, nekem ilyen van
2014. szept. 15. 15:18
 13/15 b95 ***** válasza:
83%

#9: Szóval továbbra sem tudtad megindokolni, hogy miért túlárazott a 925.

Pedig érdekelt volna, de akkor mindegy.

Azon meg ne csodálkozz, ha lepontoznak.

Nézzük meg, mit csináltál eddig:

beböfögtél egy baromságot, amit én megkérdőjeleztem, aztán írtál egy semmitmondó kommentet. Aztán azóta sem hangzott el tőled semmi értelmes indoklás.

Most szerinted eddig mennyire voltál hasznos? Nalátod...

Inkább magadban próbáld megkeresni a hibát, és azon változtass, akkor még esetleg hasznos is tudnál lenni. ;-)

2014. szept. 15. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 . Vagyok .

Most azert tularazott a Lumia 925 , mert nem 4 vagy 8 magos, nem a legjobb hardver van bene? Megis elbujhat mellete sok /legtobb komolyabb hardveru telefon.

Az iOs es a Windows Phone vigan elboldogul 2 maggal is.

Volt 2 androidom is , eggyik sem volt valami.

Androidbol egy markat (rendszert) tartok jonak ,ez pedig a Xiaomi (miui).

Most ilyen 27%-os kisgyerek okoskodik itt, aki csak a szamokat latja es azt hisszi , hogy az a valami.

2014. szept. 15. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem Lumia 925-öm van, teljesen meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom, minden elvárásnak eleget tesz, ajánlom hogy olvasd el a mobilarénás tesztet: [link] .
2014. szept. 15. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!