Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson W705-ön mi az a 3G?

Sony Ericsson W705-ön mi az a 3G?

Figyelt kérdés
Amikor megvettem a telefont, automatikusan be volt kapcsolva, de én kikapcsoltam. Nemrég vettem mobilinternetet, és enélkül mobilnetezek, ekkor egy kis földgömb látható a fenti információs sávon. Van ezzel valami baj? Mivel lesz jobb, ha visszakapcsolom? Most a "Csak GSM" funkció van bekapcsolva.
2010. jan. 19. 18:05
 1/4 anonim válasza:

A 3G a 3. generációt jelenti a jövő vezeték nélküli technológiáiban. Ez tartalmazza az UMTS-t, a GPRS-t, WCDMA-t, CDMA2000-t, és az EDGE-t.

Ha kikapcsolod akkor csak GSM mód üzemel. Ennek vannak hátrányai: lassú a kapcsolat felépülési ideje, alacsony adatátviteli sebesség, nem optimális a rádiócsatorna kihasználása és _drága_.

Részletesebben itt olvashatsz erről:

[link]

Üdv.

2010. jan. 19. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a választ!

Tehát nekem nem kell semmilyen más dologra előfizetnem, és nem lesz nagyobb a telefonszámlám, ha ezt a szolgáltatást bekapcsolom? Nekem nem 20-25 másodperc amíg kapcsolatot létesít, és eddig nem vettem észre hogy lassú lenne a mobilnet.

2010. jan. 19. 21:26
 3/4 anonim válasza:

Első vagyok.

A telefonszámlád változni fog. Ezt csak a szolgáltatód tudja megmondani a díjcsomagod alapján. Ezt tőlük kérdezd meg!

Amit írtam, hogy drága a GSM funkció használata az az adatátvitel technikájára vonatkozik. Áramkörkapcsolt adatátvitelt valósítanak meg, ami sokba kerül, és ezt a felhasználók fizetik meg.

Más dolgokra lehetséges, hogy elő kell fizetni, ezt szintén a szolgáltatónál kérdezd meg. A 3G ugyanis csak azt jelenti, hogy a készüléked képes a technikára, de a használata pénzbe kerül. Hogy pontosan miért és mennyit fizetsz, azt pedig a szolgáltató mondja meg.

Üdv.

2010. jan. 19. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy rövid normális válasz: videóhívás. Ha látod a 3G ikont felül a bal sarokban, tudsz videóhívást kezdeményezni.
2010. szept. 19. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!