Milyen mobiltelefont vennétek?
Figyelt kérdés
Mobiltelefont szeretnék vásárolni, lehetőleg samsungot és árilag ne haladja meg az 50.000 Ft-ot. Csupán annyi lenne az elvárásom, hogy ne lassuljon le pár hónap alatt... Elég tanácstalan vagyok telefonok terén szóval nagy segítség lenne ha adnátok pár tippet esetleg véleményeket, tapasztalatokat osztanátok meg! :) Előre is köszönöm! :)2014. szept. 15. 09:02
2/9 anonim válasza:
Én ajánlani nem tudok, de leírom az én tapasztalatomat a Samsung telefonommal.
Nekem S3 minim volt, 1 évig használtam. Kb. fél év után kezdett belassulni, lefagyni, az ébresztője nem volt pontos (vagy csak egyet csippant, vagy más időpontban szólalt meg). A térerő gyakran eltűnt rajta (sem telefonálni, sem netezni nem lehetett vele).
Lehet, hogy nem önmagában a telefon volt a rossz, hanem a telefon + az android kombó, de az biztos, hogy soha többet android és soha többet samsung.
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy van, akinek az a legjobb párosítás, de ha valóban az, akkor indokold is meg, mert az talán hasznos tud lenni a kérdezőnek, míg az idevetett mondatod nem igazán...
Én leírtam, hogy ez az én tapasztalatom, senkire sem akarom ráerőszakolni az igazamat.
5/9 anonim válasza:
Ace 3 nal jobb : Lg F6 ( 45k korul van ) vagy Huawei Ascend G6 ( 50k korul van )
7/9 anonim válasza:
Az F6 és a G6 valóban jobb, de drágábbak is mint az Ace 3.
8/9 anonim válasza:
Ha azt akarod, Hogy ne lassuljon le pár hónap alatt akkor ne Samsungot vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!