Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vennétek sony ericsson xperia...

Vennétek sony ericsson xperia neo mobiltelefont?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha nem létezne a SGS a Földön akkor talán igen!:)

Am jó teló..de nem cserélném le az enyémre! *-*

2011. máj. 12. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy nem cserélném le a Nokia N8-00 -amat egy ijen kacatra.
2011. máj. 15. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:

miért nem??

magyarázat?

2011. máj. 17. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Több okból se: 1. Eleve én nem szeretem a Sony Ericcson -t, 2. Nem tetszik a kinézete se, 3. Az Android -ot se szeretem, 4. A Nokia N8-00 -nak a tudása sokkal jobb mint a Sony Ericcson Neo, meg eleve a Nokia N8-00 -t az Apple iPhone 4 vetéjtársa nem véletlen ami megint szintén jóbb mint a Neo (márpedig a Nokia N8-00 egy Apple iPhone 4 szintü telefon, sőt 1,2 dologban leelőzi és igaz, hogy az iPhone 4 nek sokkal nagyobb a kijelzője de nem nagyon észrevehető ijen felbontásoknál), 5. Az N8 a gyári Symbian^3 PR 1.0 val is jobb mint a Neo hát még ha majd ősszel megjön a 3.0. Röviden: Nekem semmien okom nincs venni egy Sony Ericcson Xperia Neo -t ha van annál egy sokkal jobb telóm. Ja amúgy olvastam a [link] -n hogy a Sony Ericcson Xperia Play játékoknak annyira nincs sikere, hogy még a legnépszerűbb játékok letőltési száma se haladja meg az 1000 -et ami nevetséges.
2011. máj. 18. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!