Amerikába menyivel olcsóbb az iPhone 5s?
Fúúúú...
Megnézted, hogy 99$
Ez így oké is, át is számítottad, grat..piros pont
Olvasd el a többi részt is, amiben leírják, hogy előfizetés esetén annyi...átlag 2 év hűségnyilatkozatra..
Nem fogják neked odaadni az egyik piacvezető telefont (sem mást) pár ezer ft-ért (átszámolva) hogy aztán azt használd.
Csatlkozva az előzőhöz: ez a kérdés is időről, időre felvetődik itt. A kérdezők szemei előtt csak a $$$ jelek pörögnek, de végigolvasni az oldalt már nem veszi a fáradtságot...
Berendelni? Mit? Berendeled magadhoz az Apple vezérigazgatóját?
Ha lentebb tekered a weboldalt, láthatod, hogy szolgáltatói hűséggel vehetsz telefont. Á, nem számít ez a kérdezőnek, majd bölcsen megrendeli a telefont, valahogy függetleníti az AT&T meg jól át van verve.
Ez sem működik. Mivel kérni fognak egy ZIP kódot - az USA béli lakhelyed ZIP kódját.
Vagy ezt virítol nekik, vagy egy SSN-t ( social security number - TAJ számhoz hasonló cucc ) . (Én tudtam úgy venni telefont 2 éves hűséggel - személyesen egy Apple Store-ban, hogy nem rendelkeztem állandó USA lakcímem - ellenben volt SSNem, munkavállalói vízumom.
Volt régebben egy érdekesség a Verizon előfizetéssel vásárolt Almák technikailag hálózatfüggetlenek voltak. ( Természetesen a hűségidő alatt kellett fizetni a Verizon előfizetést ).
:D 7 éve megy ez...nem igaz, hogy még ezalatt az idő alatt nem sikerült rájönni mindenkinek erre :D
persze még így is jóval olcsóbb, mint itthon, de ha nem kinn laksz, nem fogod tudni megvenni.
azért úgy összehasonlításképp itthon 5S legdrágább csomaggal is 98ezernél indul...ott a 99$ meg igaz, hogy adómentes, mivel államonként eltérő mértékű, de még így is jóval olcsóbban kijön az ember, itthon egy rablás az egész szolgáltatótól venni...ezért szokták mondani, hogy sokkal jobban jár az ember, ha hivatalos oldalról megrendeli függetlenül, és abba azt rak, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!