Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Minden márkából, minél több véleményt szeretnék.2014. szept. 13. 18:30
21/35 b95 válasza:
Én ezzel együtt is azt mondom, hogy ha nem fekszik a WP, akkor mindenképpen a Z1 Compactot érdemes választanod, mert szerintem az felel meg leginkább az általad felvázolt igényeknek.
22/35 anonim válasza:
Én meg akkor is azt mondom, hogy jobbat találsz 150 ezres árkategóriában minden Samsung telefonnál. De úgy is egy vasfejű leszel, és a parasztvakító Samsungot fogod megvenni.
23/35 anonim válasza:
Ha annyira jo a Samsungod , minek akarsz venni ujat???
Ebből az derül ki ,hogy nem is olyan jo , ha par hónapos a telod es leakarod cserélni.
24/35 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm kint dolgozik németbe, és vett egy Samsung galaxy S5-t (samsung párti egyébként), mondtam neki, hogy fogadjunk hogy 1 hónap múlva akadni fog, belassul stb. 4 nap múlva hívott, hogy akadozik, lefagy. Úgyhogy szerintem kerüld el a Samsungot, de ha esetleg mégis Samsungot veszel utána ne gyere az oldalra rinyálni, hogy nem jó a telefonod és hogy most mit csinálj vele.
27/35 anonim válasza:
Igen 9mm!!! Teljesen igazad van!!!!! Te és 27%-os vagytok ennek oldalnak a legalja!
29/35 anonim válasza:
9mm
Igaza van a # 27-es válaszolónak. Ti írjátok a legnagyobb baromságokat itt, de Ti vagytok az okosak. Igen, persze, én meg a Jeti vagyok..
30/35 anonim válasza:
Ne légy te is barom. Aki az s5re azt mondja, hogy szar azt butaság mondàsban überelni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!