Milyen telefont vegyek?
1. lehetőség: [link]
2. lehetőség:
Nem tudom milyen telefont vegyek.
Ezeken gondolkozom,melyik a jobb szerintetek? Leírnátok,hogy ti milyet használtok és,hogy meg vagytok e elégedve vele?
Mert egyik sem tetszik úgy kimondottan szóval ezek csak "nagyjából ilyen kell" típusú telefonok.
Számomra fontos:
-jól fényképezzen. (most a linkeket hagyjuk)
-min.16 GB belső memóriája legyen. Ebből kb 3 GB-ot nem lehet használni..
-androidos.
-érintő képernyős.
Nagyjából ennyi,de a belső memória az min. Mert már elegem van abból,hogy veszek egy 2 vagy 8 GB-os telefont és azonnal betelik..
És ne legyen 200E Ft...max.100E legyen,de az sokkal jobb ha alatta van. Olyan 50-100E-ig van esélye egy telefonnak.
Köszönöm,a segítséget. :)
nekem sony xperia sp-m van, 2 hónapos, imádom, szval csak ajánlani tudom :) . 8mp-es kamerával nagyon jó képeket csinál. a memoria nem nagy, de bővíthető.. mind1 ugyis mindent el tudsz olvasni róla itt : [link]
sztem az áráért nagyon sokat tud :D
Köszönöm a Hasznos válaszokat! :)
2.válaszoló: Közérdekű információ volt, legközelebb kímélj meg.
Utolsó válaszoló: Ki a franc mondta,hogy neked linkelget?! Ne képzeld magad ilyen nagyra. Nekem hasznos volt,ha neked nem tetszik el lehet menni erről az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!