Samsung galaxy mini s5570i hez honnan töltsek le olyan játékokat ami lefoglal 1-2 órára?
Itt van egy pár, ami át van írva hogy rajta is fusson:
2 évvel ezelőtt én is Galaxy Mini-t használtam és megfelelő beállításokkal szépen elfutott rajta az Fpse nevű PSX emulátor egy régebbi verziója is, ezért én a Playstation 1 játékokat ajánlanám, sokkal minőségibb játékok vannak rá bármelyik kimondottan android-ra íródott címnél.
Az alkalmazást el is küldhetem neked, belinkelni sajnos itt nem tudom, mert tiltja a gyakorikérdések.hu szabályzata.
Több oldalon is találsz hozzá játékokat/romokat, de íme az egyik kedvenc emulátor rom gyűjtőhelyem: [link]
Itt műfaj alapján is tudsz keresni.
Hogy ajánljak néhány konkrét játékot is:
Tekken 3
Bloody Roar 2
Soul Blade
Metal Gear Solid
Oddworld Abe's Oddysee
Legacy of Kain - Soul Reaver
Resident Evil 1-2-3
stb...
Némelyik picit akadozhat, de megfelelő Frame Skip beállításokkal simán játszható Galaxy Mini-n is. Az komolyabb hátráltató tényező az apró méretű kijelző, ami miatt nem szívesen ajánlanám a Galaxy Mini-t játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!