Melyik telefont vegyem meg (pro, kontra)?
Sziasztok 190 ezer ft bezárólag szeretnék telefont vásárolni.Kijelző méret legyen 4.5-5 col között.
Semmiképp nem szeretnék a megadott értéknél kisebbet se nagyobbat akkor sem ha csak 0.1 el nagyobb illetve kisebb.
Jelenleg samsungom van s advance utálom.. nem ébreszt fagy nem tudok hívni,lerakja a hívást stb formázás sem segít.
sony val is faragtam be .
Milyen telefont ajánlanátok ami android (megbízható)
Ár érték arányban megfelelő. Samsungot úgy érzem nagyot esett a színvonala minden telefon ugyan az szinte csak más kijelző méret.vagy nem tudom.
Kinek mi a véleménye?
Teszteket olvasgatom. De gyors válaszok kellenek mert a le kell cserélnem ezt a hokifont.Nem nincs több pénzem telefonra . Ezt is bőven sokallom de talán ezért kaphatok már valami jót.
Sony Xperia Z3 Compact. Sokra mész a nyolcmaggal, ha ebben négy is erősebb. A GPU-ról nem is beszélve.
Windows phone rendszerű telefon nem érdekel.Már volt nem jött be.Aláírom gördülékeny,nah de nézzük már meg mennyire otvar gagyinak néz ki.
Eddig nem tudtam hogy létezik z3 compact köszi a tippet:)
esetleg a hamarosan megjelenő galaxy alpha?
Sziasztok végül z2 őt vettem kicsivel nagyobb mint a tervezett volt és baromi jó telefon megizzasztani sose tudom.
Bár most már 6" kijelzős telcsi is jöhet xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!