Aki használt már huzamosabb ideig Symbian és Android rendszerű telefont is, összefoglalná pro és kontra melyik a jobb?
Symbian: pár napig használtam csak ilyen telót,de egyből el is adtam.Lassú,leszívja teljesen a telefont,vannak rá alkalmazások de nem az igazi.NokiaN95 8GB-m volt,elég retek telefon.
Most Androidos Voda 845-ös készülékem van.Nem egy Samsung Galaxy S,de nekem célra megfelel.Android fut rajta,simán szépen,jól lehet vele netezni,Wifit nagyon hamar megtalálja és gyorsan csatlakozik.Szóval ha vhol wifiztél már,akkor legközelebb arra jársz bekapcsolod és kb 5-10másodperc alatt már rajta is vagy.Egy nyomással összesen csatlakozik mert felismer.Széles beállítási mód.Testreszabhatod igényeid szerint.Marketben mindenhez találsz programot.SMS küldő rendszer az olyan mintha csetelnél.Vannak nagyon jó böngészők,amelyekkel ugyanugy netezhetsz mint pc-vel,mert támogatja a flash-t stb.Zene,videó lejátszó,mozgásérzékelős játékok...mind simán futnak.Oltári klassz ez a rendszer.Háttérnek ha akarod halak úsznak..bármit be lehet állítani.
na hirtelen ennyi jutott eszembe:D boccs ha televagyok hibákkal
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!