Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Android- osok miért kritizá...

Az Android- osok miért kritizálják állandóan az Apple iPhone telefonokat?

Figyelt kérdés
Nem mindegy nekik, h milyen tulajdonságokkal jön ki az új iPhone? Elvileg úgysem használják.

2014. szept. 12. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat, kedves kérdező, szerintem pont fordítva van.

A Droidot kell megtanulni használni...

És én nem fikázom az IPhone-t, szerintem jó kis készülék, de nekem kevés.

Mikor tudsz IPhone-on: Alkalmazásokról teljes biztonsági mentést készíteni, Megváltoztatni a kezdőképernyőt és ikonokat, Új ROMokat, Kerneleket kipróbálni, Játékokat hackelni, Konzoljátokokat emulálni és még sorolhatnám...

És valóban, ezek nem egy átlagfelhasználó igényei, neked például semmi szükséged ezekre.

Ezért is, ha valaki csak youtubeozni, facebookozni meg ilyen dolgokra vesz telefont, az IPhone-t ajánlom neki.

De nekem, és egy kis százaléknak ez kell, ezt szeretjük.

2014. szept. 13. 10:42
 12/19 A kérdező kommentje:
Hello előttem szóló. Mondjuk az iTunes- ba tudsz az alkalmazásokról biztonsági mentést csinálni. A többihez sajnos nem tudok hozzászólni, sőt játszani sem szoktam a telefonon. Nekem is volt droidos telóm, de mióta beleharaptam az almába azóta nem kell más :)
2014. szept. 13. 11:20
 13/19 anonim ***** válasza:
56%

"Alkalmazásokról teljes biztonsági mentést készíteni, Megváltoztatni a kezdőképernyőt és ikonokat, Új ROMokat, Kerneleket kipróbálni, Játékokat hackelni, Konzoljátokokat emulálni"

ezeket mind meg lehet csinálni iphoneon is, van amit JB után van amit nélküle is

2014. szept. 13. 12:10
 14/19 anonim ***** válasza:
63%

"Mikor tudsz IPhone-on: Alkalmazásokról teljes biztonsági mentést készíteni,"

Ez nagyon durván átlagfelhasználói igény lenne. De droidon mégsem lehet megtenni root nélkül. Sőt vannak appok amiket még roottal sem lehet teljesen lementeni. Épp két hete találkoztam egy ilyennel. Ezzel szemben egy iOS eszközről full backupot tudok készíteni pofon egyszerűen. Nem kell hozzá mérnöki végzettség plusz semmilyen extra programot nem kell letölteni hozzá. Márpedig a userek nagy részének fingja sincs a telefonján található dolgokról. Az iOS ilyen szempontból sokkal jobb.

Az meg, hogy lopni tudsz és neked ez előny, az inkább egy szánalmas emberi gondolkodást mutat. iOS-re eddig egy forintot sem költöttünk, mégis több, mint 600 appot töltöttünk le, fizetőset is és nincs JBelve a készülék.

2014. szept. 13. 13:12
 15/19 anonim ***** válasza:

"Az meg, hogy lopni tudsz és neked ez előny, az inkább egy szánalmas emberi gondolkodást mutat. iOS-re eddig egy forintot sem költöttünk, mégis több, mint 600 appot töltöttünk le, fizetőset is és nincs JBelve a készülék."

Na és hogy volt fizetős appod ingyen?

2014. szept. 13. 15:55
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
"Nem kell hozzá mérnöki végzettség"-Szomorú lenne ha egy szimpla rootoláshoz (ami kb.2 perc) mérnöki végzettség kellene.xD Aki tud olvasni meg van minimális angol tudása(de lehet az sem kell mert magyarul is le van vezetve) az lazán meg tudja csinálni.
2014. szept. 13. 16:30
 17/19 anonim ***** válasza:
63%

ma 15:55

Mondjuk úgy, hogy rendszeresen vannak fizetős appok ingyen. Plusz lehet ingyen itunes cardhoz jutni, amivel meg lehet venni a fizetős appokat.

2014. szept. 13. 16:54
 18/19 anonim ***** válasza:

ma 16:30

Nem a rootoláshoz kell mérnöki végzettség. De úgy látom a szövegértés nem az erősséged.

2014. szept. 13. 16:56
 19/19 anonim válasza:
Mert az iPhonosok is fikázzák az androidosokat.
2016. febr. 29. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!