Facebook app. Messenger nélkül lehetséges?
...
Miért nem tudod megnyitni a Safarit és bepötyögni, hogy facebook.com...?
Pont hogy a Messengernek van még valami értelme, de a facebook-kliensnek már semmi...
szerintem abban az esetben orvosolható, ha felteszel egy másik facebook alkalmazást...ezek többsége meg hát ronda, vagy épp pont egy HTMLbox-ból áll, ami az m.facebook.com-ot nyitja meg...én is rühellem, szerintem egyedül windows phone-on sikerült úgy különrakni, hogy ne zavarjon...ez mondjuk lehet annak is köszönhető, hogy még régebben külön, az üzenetekbe is bele volt integrálva a facebook chat.
talán még telefonokon nem is olyan gázos amúgy, az iPad-es verzió...na az idáig a legundorítóbb, ilyen eröltetett félmegoldás, hiszen a facebook alkalmazásban, ugyanúgy ott maradt oldalsávban, hogy kik elérhetőek...kitalálták ezeket a chat head-eket, tök jól működtek...erre el kell rontani. de végülis mind1, nálam másodlagos a facebook, így nem zavar nagyon.
itt a megoldás, hogy ne kelljen messangert használj:
ezt töltsd le, bejelentkezni nem kell és már használhatod is simán csak a facebook appot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!