IPhone 5S-t megéri majd az eddigi pletykák szerint leváltani az iPhone 6-Airre?
persze hogy megéri, csomó új dolog lesz benne, pl. nfc, bankártya
én már előrendeltem a telefont, ahogy bejön az első veszem is meg
280e ft (900euro)
Hacsak nem lesz benne valami olyan, ami nélkül nem tudok élni (nyilván nem lesz benne ilyen), akkor nem váltom le az 5S-t. Nem is igazán szimpatikus az, hogy nagyobb lesz az új, meg egyébként is, nem lehetnék elégedettebb vele, mint a jelenlegivel.
Ha nem vágysz mindenáron 4.7" vagy 5.5" telefonra, akkor szerintem nyugodtam maradj az 5S-nél, hiszen egy kiváló telefon. (Szerintem a legjobb, mert nem tepsi méret, és iOS fut rajta.)
Válaszoló, nem tudom, hol rendelted elő, de hivatalosan még előrendelni sem lehet, hiszen még be sem mutatták.
Nem akarok senkibe belekötni, de az NFC ről bőven volt szo pletykák ban.
Nézz szét pl macroumors on.
Ne haragudj, de ha a szifon azt irja hogy lesz nagyobb kijelző akkor szerinted az tuti? És ha az nfc ről csak 2-4 alkalommal írtak akkor tuti nem lesz?
Nem mondom hogy lesz az egyik vagy a másik, vagy éppen nem.
De a szifon es a masik oldal is csak annyira megbizható mint a külföldi oldalak, hiszen onnan szedik a cikkeket és infókat.
És mint ugye tudjuk amig be nem jelentik az uj telefont addig semmi sem biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!