5 éves Iphone 3GS mennyi ér?
Szerintetek mennyi a reális értéke egy 5 éves szifon 3GS-nek, független.
Az eladó 20.000 -at akar kérni érte, én úgy gondolom 8.000 -nél nem ér többet.
a kettő között félúton.
Bár azt is jó lenne tudni, hogy milyen állapotban van illetve mik vannak hozzá.
Ha szép állapotú dobozzal meg minden tartozékával, akkor megér 20-at, pláne ha gyári független és nem mókolt.
30ért iphone4-et lehet venni
max 15öt ér
Megtekintettem a készüléket :D
5 éves. Minden szempontból. Használt, és ez látszik rajta.Doboza fülese megvan, sajnos csak az egyik oldal szól.
Szintén 20.000 -ért ajánlottak egy HTC Desire HD-t 32GB microSD-vel, dobozában minden tartozékával, 3 hónapos aksival.
Hajlok a HTC felé. Szerintetek?
nem azonos kategória a kettő
a htc-ért egy forintot nem adnék
vegyél egy iphone4-et 30ért, megéri a plusz 10et
Úgy olyan 12-15-öt ér.
A HTC viszont szerintem már megéri az árát.
3GS fejeltős, hacsak nem vagy gyűjtő. Ami a 4-est illeti, linkeltél egy weboldalt, de ami azon a honlapon van, az ma már nem egészen úgy van, mint a keletkezésekor.
Kijelző:
Hogy nyerőbb a HTC a 480x800-as felbontással nagyobb méretben, mint a 640x900 kisebb kijelzőn? Nem nagyon értem...
Android 2.2-t hasonlít össze iOS 4.1-el. 2010-ben ez még ok., de 2014 van. És most ez a helyzet: HTC 2.3-ig frissíthető, iPhone 4 meg 7.1-re (és bár lassabb, mint a 6-ossal, azért még használható). Who is the winner?
Hang: nem tudom megítélni, nem vagyok "hifista". :-) De nem hiszem, hogy átlagos zenehallgatónak szembetűnő/fülbemászó a különbség.
Web Services: már nem érvényes, az iCloud 5GB-ig ingyenes, backup-ra, fotók tárolására elég (főleg, hogy a fotókat nem ebben az 5GB-ban számolja..)
Kamera: a megapixel háború alapján a HTC, de az iPhone sem csinál rossz képeket. Komolyabb fotózásra meg egy telefonon lévő objektív úgyis alkalmatlan, bulifotóra meg tökmindegy.
Tethering: hülyeség amit ír, simán ingyenes iOS-en is (akkor, és ott, ahol a cikket írták, lehet, hogy pénzbe került, de már nem ez van)
Ár: szintén nem mérvadó 4 év távlatából.
Ha meg egymás mellé teszed a kettőt, nos... ízlés dolga, de nálam nem lenne kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!