Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kijelzővédő folyadék! Eltávolí...

Kijelzővédő folyadék! Eltávolítható?

Figyelt kérdés

Néztem, micsoda fólia-alternatívát találtak ki mobiltelefonok kijelzőjének védelmére. De felvetek néhány kérdést:

Ez ugyan fél éves tartósságot eredményez, azt mondják. De mi van akkor, ha az a fél év letelik? Amellett, hogy a tesztek is istenítik, mekkora ász, mert csavarhúzóval se tudod megkarcolni, arról nem szól a fáma, mi van, ha elhasználódik, hogyan szedem le a kristályosodott réteget...

Na meg a másik, hogy felvitelnél mi van, ha belecsúszik a massza a mikrofonba, meg rákenem az előlapi kamerába?

Azért én szerintem ez közel sem tökéletes...

2014. szept. 4. 08:47
 1/10 Come back ***** válasza:
2014. szept. 4. 08:53
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem teljes mértékben ad választ kérdéseimre. De azért köszönöm.

Azért érdekes jelenség, hogy mostanság a kérdések megfogalmazása után az oldal b*szik kiadni nekem a hasonló kérdéseket...

2014. szept. 4. 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:

ne úgy képzeld el ezt a trutyit hogy rászárad és kristályos lesz

felkened és egy nagyon vékony rétegben megtapad, olyan mintha valami szilikon lenne, lecsúszik róla ami karcolna, ennyit tesz

2014. szept. 4. 09:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Hm... de a vékony réteg hogyan távolítható el? Én ezt kérdeztem konkrétan. Attól, hogy vékony felületen simul el, semmit nem jelent. Mindegy, maradok a fóliánál, abból veszek 6 db-ot 1500-ért akármelyik vaterás kofánál, és el vagyok vele 2 évig.

Köszönöm a válaszokat.

2014. szept. 4. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:

alkohollal lemosható, de le is kopik

fóliát meg ne ilyen szart vegyél hanem valami normálisat, min 1500 egy db de megéri, vaterán indiai vackokat árulnak

2014. szept. 4. 10:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon is megfelel, egész életemben ezeket a gagyi vackokat vettem, és tökéletesen megfelelnek.

Nem tudom, mások mit csinálnak a telefonjaikkal, de nekem ezek se le nem jönnek, sem pedig kerülnek olyan behatás alá, mely tárgy keresztülvágná és karcolna a kijelzőre (azaz, alkalmatlan lenne a telefon védelmére). Az ilyenek szerintem a szöget is a telefonnal verik be a lambériába, azért nem jó, csak a 2000 ft-os fajta...

Mert azok mit tudnak? masszírozzák az ujjad?

2014. szept. 4. 10:45
 7/10 anonim ***** válasza:
sok különbség van, de ha neked ennyire jó az akkor nincs rá szükséged
2014. szept. 4. 11:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Érvelésed, mellyel kiálltál az általad "sokkal jobbnak" vélt termék mellett, ragyogó és példás.

Nem értem, miért hadonászol, ha utána meg lesz*rod az egészet. Parasztvakítás az egész, ezzel annyit értél el nálam, bár nincs jogom rendelkezni feletted, mire költsd a megkeresett pénzed.

Kösz a választ, attól függetlenül mindenkinek megy zöld kéz.

2014. szept. 4. 11:55
 9/10 Come back ***** válasza:

Azt kérdezed, hogy miért jó a drágább fólia!? A nanotechnológiáról biztos, hogy hallottál, ha nem pótold kérlek a hiányosságod és Googlezz rá! Ha ez megvan, akkor [link]

Alatta van egy videó is.

2014. szept. 4. 12:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hivatkozást, hasznos link, így már minden világosabb.
2014. szept. 4. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!