Kijelzővédő folyadék! Eltávolítható?
Néztem, micsoda fólia-alternatívát találtak ki mobiltelefonok kijelzőjének védelmére. De felvetek néhány kérdést:
Ez ugyan fél éves tartósságot eredményez, azt mondják. De mi van akkor, ha az a fél év letelik? Amellett, hogy a tesztek is istenítik, mekkora ász, mert csavarhúzóval se tudod megkarcolni, arról nem szól a fáma, mi van, ha elhasználódik, hogyan szedem le a kristályosodott réteget...
Na meg a másik, hogy felvitelnél mi van, ha belecsúszik a massza a mikrofonba, meg rákenem az előlapi kamerába?
Azért én szerintem ez közel sem tökéletes...
Nem teljes mértékben ad választ kérdéseimre. De azért köszönöm.
Azért érdekes jelenség, hogy mostanság a kérdések megfogalmazása után az oldal b*szik kiadni nekem a hasonló kérdéseket...
ne úgy képzeld el ezt a trutyit hogy rászárad és kristályos lesz
felkened és egy nagyon vékony rétegben megtapad, olyan mintha valami szilikon lenne, lecsúszik róla ami karcolna, ennyit tesz
Hm... de a vékony réteg hogyan távolítható el? Én ezt kérdeztem konkrétan. Attól, hogy vékony felületen simul el, semmit nem jelent. Mindegy, maradok a fóliánál, abból veszek 6 db-ot 1500-ért akármelyik vaterás kofánál, és el vagyok vele 2 évig.
Köszönöm a válaszokat.
alkohollal lemosható, de le is kopik
fóliát meg ne ilyen szart vegyél hanem valami normálisat, min 1500 egy db de megéri, vaterán indiai vackokat árulnak
Nekem nagyon is megfelel, egész életemben ezeket a gagyi vackokat vettem, és tökéletesen megfelelnek.
Nem tudom, mások mit csinálnak a telefonjaikkal, de nekem ezek se le nem jönnek, sem pedig kerülnek olyan behatás alá, mely tárgy keresztülvágná és karcolna a kijelzőre (azaz, alkalmatlan lenne a telefon védelmére). Az ilyenek szerintem a szöget is a telefonnal verik be a lambériába, azért nem jó, csak a 2000 ft-os fajta...
Mert azok mit tudnak? masszírozzák az ujjad?
Érvelésed, mellyel kiálltál az általad "sokkal jobbnak" vélt termék mellett, ragyogó és példás.
Nem értem, miért hadonászol, ha utána meg lesz*rod az egészet. Parasztvakítás az egész, ezzel annyit értél el nálam, bár nincs jogom rendelkezni feletted, mire költsd a megkeresett pénzed.
Kösz a választ, attól függetlenül mindenkinek megy zöld kéz.
Azt kérdezed, hogy miért jó a drágább fólia!? A nanotechnológiáról biztos, hogy hallottál, ha nem pótold kérlek a hiányosságod és Googlezz rá! Ha ez megvan, akkor [link]
Alatta van egy videó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!