Lehet segíteni egy olyan érintőképernyőn, amelybe folyadék folyt?
Figyelt kérdés
Víz, ezért vízfoltos. A telefon többi részét nem érte.
Nem vagyok olyanokra kíváncsi, hogy nem éri meg, vegyek másikat, stb.
A lényegét kérdezem, hogy elviekben lehet-e az ilyen hibán segíteni belső kijelzőcsere nélkül, vagy akár azzal (a külső kijelzőnek kutya baja), és hogy van-e olyan szerviz, amelyik vállalja.
2013. júl. 26. 19:14
1/5 anonim válasza:
Én láttam egy videót, ahol egy csávó egy Iphone 5-t, és egy samsung galaxy s4et vízbe rakott. Az iphone 5 20mp-ig, a galaxy s4 2perc 20mpig bírta mindegy, és mind a kettőnek elment a képernyője. Berakta rizsbe(nem tudom, hogy száraz volt-e nyers, vagy milyen, de rizsbe), és pár nap múlva mind a kettő működött. Esetleg ha megtalálom elküldöm a videót is egy másik válaszban. Ha nem találom meg, akkor nem küldök választ, mert minek. Amúgy mikor történt ez az eset?
2/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, megtaláltam a videót. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w1dFU.. Ha bekapcsolod a feliratot, ami bár nem tökéletes, de ha beállítod magyarra, akkor kitudod belőle venni, hogy milyen rizsbe.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Szerdai, tehát kétnapos. Reagál, nincs semmi baja ezenkívül.
2013. júl. 26. 19:21
4/5 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok, remélem sikerül megoldanod a problémát!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem én is.
2013. júl. 26. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!