Battery Saver-nél melyik beállítás a legjobb hozzá?
windows phone 8.1-en magának a battery saver app-nak alapból nincs kipipálva az "allow this app to run in the background when battery saver is on" négyzete
ez ilyenkor nem akadályozza a munkában?
pl ha bekapcsolom a battery saver-t és always-re állítom akkor elvileg magát is le kell állítania ha nincs kipipálva az a négyzet, és emiatt nem tudja leállítani a többi alkalmazást mert saját maga nem fut
vagy futástól függetlenül is tud működni?
annak aki még mindíg keverné:
csak ezekben a programokban van "sense" szó: storage sense, data sense, és wifi sense
biztos letölthető a store-ból valamilyen battery sense nevű program is de én most az alap wp 8.1 ről beszélek, abban pedig battery saver van és nincs sense
itt lehet elérni: Settings--> Battery saver
ezen belül ha jobbra vagy balra húzzátok akkor a usage fülről átléptek a settings fülre és ott van a battery saver mint alkalmazás, és az a lényeg ezen belül amit a kérdésben írtam hogy kikapcsol e a háttérben ha nem pipálom ki a négyzetet
itt van róla 1 kép is hogy még világosabb legyen
oké köszi!
amúgy csak Cortana miatt állítottam angolra... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!