Ha cserélni kéne a telefonom, de nincs olyan akkor mennyit fizet ki a biztosító?
Van egy Sony telefonom, és letört a hangosító gomb belsejében a kis pöcök, és nem csinálták meg mivel azt mondták én törtem le, pedig le sem szedtem a hátulját. Aztán jött hogy a hangszórója is egyre rosszabb. Azt mondták nekünk jelentsük be nem sokára a biztosítónál hogy például vízbe esett. Persze azért hogy kicseréljék.
Még sajnos nem volt időm a biztosítóra, de az a gond, hogy ez a telefon már nincs a kiskereskedelmi listában, azonos árértékű sincs, sem a 110%-áig kiterjedő sincs. Kérdésem lenne hogy a biztosító fizetne többet, mondjuk 10-12 ezer forinttal?(már csak azért hogy normális telefon legyen)
köszönöm
egyáltalán nem akarok újabbat, csak éppen szerintem te sem viselnéd el, ha nem hallanád ha telefonálsz, és még csak a hangerőt sem tudod feljebb venni.
de ha nincs olyan telefon, sem egyenértékű, akkor szerinted mit csináljak kedves okos:)
a másik meg az hogy 7 hónapos a telefon, és van rá biztosítás kötve. Normális, értelmes válaszokat várok
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!