Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha cserélni kéne a telefonom,...

Ha cserélni kéne a telefonom, de nincs olyan akkor mennyit fizet ki a biztosító?

Figyelt kérdés

Van egy Sony telefonom, és letört a hangosító gomb belsejében a kis pöcök, és nem csinálták meg mivel azt mondták én törtem le, pedig le sem szedtem a hátulját. Aztán jött hogy a hangszórója is egyre rosszabb. Azt mondták nekünk jelentsük be nem sokára a biztosítónál hogy például vízbe esett. Persze azért hogy kicseréljék.

Még sajnos nem volt időm a biztosítóra, de az a gond, hogy ez a telefon már nincs a kiskereskedelmi listában, azonos árértékű sincs, sem a 110%-áig kiterjedő sincs. Kérdésem lenne hogy a biztosító fizetne többet, mondjuk 10-12 ezer forinttal?(már csak azért hogy normális telefon legyen)

köszönöm

2014. szept. 1. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Persze hozzá fizet neked ,hogy had vegyél már újabbat...
2014. szept. 1. 17:19
 2/8 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem akarok újabbat, csak éppen szerintem te sem viselnéd el, ha nem hallanád ha telefonálsz, és még csak a hangerőt sem tudod feljebb venni.

de ha nincs olyan telefon, sem egyenértékű, akkor szerinted mit csináljak kedves okos:)

a másik meg az hogy 7 hónapos a telefon, és van rá biztosítás kötve. Normális, értelmes válaszokat várok

köszi

2014. szept. 1. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha 7 hónapos akkor van olyan még raktáron.
2014. szept. 1. 17:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Le van írva a szerződésben hogy a kiskereskedelmi listában szereplőket lehet "választani" a készlet erejéig. Sajnos szeptember elsejétől nincs benne a listában ez a Sony.
2014. szept. 1. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen sony?
2014. szept. 1. 17:54
 6/8 A kérdező kommentje:

sony xperia L...

[link]

tessék, itt egy fénykép a listáról, és nincs benne.

2014. szept. 1. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
L még biztos van nekik,úgyhogy szerintem kapsz másikat.
2014. szept. 1. 18:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem volt L :) egyetlen egy samsungot ajánlottak érte, de utálom a samsungot, meg amugy is, azt mondták áztassam be tényleg ezt a telefont, nekem meg nem volt szivem.:) elvittük egy GSM-be, ahol 2 nap alatt megforrasztották a hangerő gombot. A szolgáltató meg még a garanciát is elvette mikor bejelentettük. Ennyit a segítőkészségükről. Így legalább megoldódott. De köszi a válaszokat!:)
2014. szept. 6. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!