Htc sensation xe lassan tölt miért?
Figyelt kérdés
vagy egy htc sensation xe -m és nagyon lassan tölt. szovftveres hiba lehet vagy micsoda?2014. aug. 31. 14:20
1/9 anonim válasza:
Töltést, hogy érted?
Pl netről töltesz le vagy aku-t töltöd?
2/9 A kérdező kommentje:
akut
2014. szept. 3. 14:06
3/9 anonim válasza:
Töltés közben használod a telót nem?
Ha igen akkor az oké nekem anno olyat adott használat mellet + töltőn hogy "jobban merűl a teló mint tölt"
Ha nem akkor lehet h szarakszik az aku
4/9 A kérdező kommentje:
nem használom töltés közben,de használat közben meg nem vettem észre hogy nagyon gyorsan merülne 1 napot simán kibír ha nem nyuzom lehet többet is.Ha aksi baj lenne ,akkor az az üzemidőn is mutatkozna nem?
2014. szept. 3. 21:36
5/9 A kérdező kommentje:
nekem is irt már ki ilyen"több áramot használok mint amennyit felvesz" szöveget
2014. szept. 3. 21:37
6/9 anonim válasza:
Végül is jah, esetleg töltő? Másikkal is lassan tölt?
Jah + mit jelent hogy lassan tölt mondjuk régen feltöltötte 1%ról 100% 3 óra alatt most meg 6óra kell?
7/9 A kérdező kommentje:
kipróbáltam több töltőfejjel is kábellal nem volt változás,azt hogy új korában mi volt vele nem tudom 3 hónapja vettem kb 7-8 óra amíg felmegy 100% ra
2014. szept. 5. 13:12
8/9 anonim válasza:
Az tényleg sok idő, sztem ha garis vidd be hátha tudnak kezdeni valamit vele... nem hinném, hogy ez szoftveres gond lehet (bár előtte ha tudsz megpróbálhatnád azt is)
9/9 A kérdező kommentje:
szovftverel nem akarok házilag foglalkozni nem csináltam még elrontani meg nem akarom
2014. szept. 5. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!