HTC Sensation vagy LG Optimus 2X? Többi lent!
Figyelt kérdés
Erre a kettőre redukálódott a döntés.
Már sokat olvastam mindkettőről.
Árban majdnem egy a kettő,bár a HTC egy kicsivel drágább.
A HTC szerintem sokkal jobban néz ki,de az Lg-nek jobb a kamerája.
A hardver majdnem ugyanaz,de az Lg-egy kicsivel jobb.Bár nem tudom az lg hardvere mennyivel jobb.
A lényeg ti melyikre szavaznátok?A kinézet megér annyit?Egy idő után úgysem a telefon kinézetében hanem a tudásában fogok gyönyörködni!Szerintetek?
Jó volna,ha olyan is írna akinek volt valamelyik,vagy mindkettő? :)
2014. aug. 19. 11:10
1/6 anonim válasza:
Nem ér meg annyit a kinézete hogy többet adj egy rosszabb hardverért
2/6 A kérdező kommentje:
Ismered a telefonokat?
2014. aug. 19. 12:13
3/6 A kérdező kommentje:
Gyerünk már!
2014. aug. 19. 14:36
4/6 A kérdező kommentje:
A jövőhéten valamelyiket megveszem segítsetek már!
Vagy ez az oldal is egyre lepusztultabb lessz?
2014. aug. 19. 17:33
5/6 anonim válasza:
volt 2x-em jo telo,de baromra sokat zabál ugy hogy nem csináltam vele semmi csak ment este 100%-on volt reggel már csak 80on kb sebességgel nem volt bajom,most htc sensation xe van nekem ez jobban bevált kicsit érezhetőbb a jobb proci meg a több ram és az aksija is sokkal jobban bírja ha tudsz vegyél xe-t szerintem megéri
6/6 A kérdező kommentje:
Én is inkább affelé hajlok.De az x2-nek mintha jobb lenne a kamerája!
2014. szept. 6. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!