Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri lecserélni a telefonoma...

Megéri lecserélni a telefonomat az itt felsoroltak közül valamelyikre?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy Note 1-em van most és akadt rá egy vevő 55 ezerért.

Nézelődtem mit tudnék ennyiért vagy kicsi pótlással venni és erre jutottam:

Sony Xperia M2, Alcatel Idol 2, LG G2 mini, Huawei Ascend G6, Wayteq Talk 5H esetleg még a Huawei G630.

Egyébként erősen hajazok a Sony M2-re.

Akinek van vagy volt valamelyik telefonja leírná a tapasztalatait, hogy az itt felsoroltak közül melyik érné meg legjobban?

És megérné-e lecserélni a Galaxy Note-ot ezek közül bármelyikre?

2014. aug. 30. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a Samsungokon kívülo mindegyik egy darab valami (kivétel pár LG és Acer)
2014. aug. 31. 09:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor m2 vagy g6
2014. aug. 31. 10:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Inkább Samsung Galaxy S3 vagy LG Optimus F6.
2014. aug. 31. 10:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Galaxy Note 1 mégis tetszik hiába semmi extra nincs benne..S3 valamiért nem jön be Lg-k közül max a G2 mini de az sem tuti vagy nétem még a Pro Lite-ot de abban nincs magyar nyelv :S
2014. aug. 31. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Két változata van a G6-nak, valamelyikbe Snapdragon 400 van (ez a 4G/LTE változat) valamelyikbe pedig HiSilicone (ez a 3G változat).

De az összes többi telefonba (legalábbis M2-be és G2 mini-be) S400 van

2014. aug. 31. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!