Megéri lecserélni a telefonomat az itt felsoroltak közül valamelyikre?
Samsung Galaxy Note 1-em van most és akadt rá egy vevő 55 ezerért.
Nézelődtem mit tudnék ennyiért vagy kicsi pótlással venni és erre jutottam:
Sony Xperia M2, Alcatel Idol 2, LG G2 mini, Huawei Ascend G6, Wayteq Talk 5H esetleg még a Huawei G630.
Egyébként erősen hajazok a Sony M2-re.
Akinek van vagy volt valamelyik telefonja leírná a tapasztalatait, hogy az itt felsoroltak közül melyik érné meg legjobban?
És megérné-e lecserélni a Galaxy Note-ot ezek közül bármelyikre?
Xperia M2: szar kijelző
Alcatel Idol 2: még szarabb kijelző
LG G2 mini: egy fokkal jobb, de még mindig elég szar kijelző
Ascend G6: kijelzője még mindig nem jó, de egyre kevésbé szar, viszont itt a Huawei sajátkészítésű chipjét rakta a telefonba, amit én inkább nem vennék meg. Meg valószínűleg már a KitKat-et sem kapja meg a telefon
Wayteq: fos MediaTek SoC, Android 4.2
Huawei G630: gyenge hardver (pedig már egész jó kijelzőig eljutottunk)
Egyik sem tökéletes, nézz meg élőben egy Xperia M2-őt és egy LG G2 mini-t, ha a kijelzőjük tetszik, akkor megéri valamelyikre elcserélni, mert Note-nál jobb telefon egyébként mindkettő, de egy Galaxy Note 285 PPI-je után az LG G2 mini 234 vagy a Sony 229 PPI-je lehet elég pixelesnek tűnne.
Egyébként még Moto G-t ajánlanám, kamerát leszámítva az összes telefont veri ezek közül.
LG G2 mini kijelzője jó, csak elég alacsony a PPI-je, tehát kicsit pixelesnek tűnhet, így lehet az lenne a legjobb választás.
Xperia M2 kijelzője pixelesnek is tűnhet, ráadásul csak sima TFT, akkor már inkább válaszd azt, amelyik kijelzője csak egy szempont alapján gyengébb, mint a Note-nak.
Hardveresen mindkettő jobb, ott nincs több másodperces várakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!