Iphone 4S. Megéri megvenni?
az iphone-nál tök mindegy mennyi idős, remekül működik
ez különbözteti meg az összes többi telefontól
nem tudsz vele mellényúlni
Alma b*zik, erőegyesítés! :)
Amúgy inkább m2
Tudod 8-as,aki nem veri magát a hardverre,az jól teszi,mint az összes alma fan-mi értünk a telefonokhoz,azert vesszük a legjobbat,nem a nyomi samut,aminek az ujjlenyomat olvasója is egy fos,és az összes androidos cucc is az:)
Iphonet 3-4évig tamogatjak,a droidot jobb esetben 1-1.5évet(lásd samsung galaxy s,egyidőben jott az i4-gyel,az iphone 2013-ig volt támogatva,a galaxy s,meg alig 1 évig)
igen ezek így igazak!
Az iPhone magában is (szerintem) egy jó, tetszetős készülék de szerintem a legjobb a 4S! Hihetetlenül gyors és megbízható! egyetlen hátránya, hogy sok dolog fölöslegesen fut benne így néha drasztikusan merül az akkumlátor! (pl. nekem régebben ki volt kapcsolva sok opció és éjszaka 1-2 százalékot merült, amikor be voltak kapcsolva pl. a helymeghatározás, mindennek meg volt engedve h értesítéseket külgyön akkor volt hogy 30-40 százolékot merült ami nagyon durva így szerintem, de pillanatok alatt ki lehet lőni a nem fontos dolgokat benne és akkor 1 egész napot bír ha általánosan használjuk!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!