Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4S. Megéri megvenni?

Iphone 4S. Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd új telefont, amin az internet is gyors. Sokan dicsérik az Iphoneokat, de a 4S már 1 éves modell. Megéri-e még megvenni? Tényleg olyan jó-e?

2014. aug. 30. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
A 4S 2011-ben jelent meg, azaz 3 éves.
2014. aug. 30. 15:15
 2/12 anonim válasza:
52%
*már majdnem 3 éves. Amúgy szerintem megéri, mindent nagyon gyorsan csinál és nem nagyon szokott beakadni. én használtan vettem 55 ezerért és mindenképp megérte.
2014. aug. 30. 15:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Én is használtan néztem a 4S-t 40-50 ezer között. De Sony Xperia M2-őt is néztem ami használtan szintén 40-50 ezer és 4 magos procija, meg 8 megapixeles kamerája van, és 4G-s. Jobbnak tűnik mint az Iphone. Így is jobban megéri a 4S?
2014. aug. 30. 15:27
 4/12 anonim ***** válasza:

az iphone-nál tök mindegy mennyi idős, remekül működik

ez különbözteti meg az összes többi telefontól

nem tudsz vele mellényúlni

2014. aug. 30. 15:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne a hardvert nézd.az ios 2 magbol kihozza a 8magos procik teljesitményét is.ugyancsak ne a megapixelt,hanem a fényrekeszt is nézd,a megapixel csak a felbontást jelöli.megéri megvenni,meg most is
2014. aug. 30. 17:14
 6/12 A kérdező kommentje:
És meddig lesz támogatott a 4S?
2014. aug. 30. 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha megnézed a régebbi modelleket, az összes 3 nagy frissítést kapott. Az iPhone 4S iOS5-el jelent meg és az iOS8-as lesz a 3. nagy update-je. Valószínűleg innentől csak kis frissítéseket fog megkapni, de az iOS9-et nem. Persze ez csak az én feltevésem, nem biztos, hogy így lesz.
2014. aug. 30. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

Alma b*zik, erőegyesítés! :)

Amúgy inkább m2

2014. aug. 30. 21:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Tudod 8-as,aki nem veri magát a hardverre,az jól teszi,mint az összes alma fan-mi értünk a telefonokhoz,azert vesszük a legjobbat,nem a nyomi samut,aminek az ujjlenyomat olvasója is egy fos,és az összes androidos cucc is az:)

Iphonet 3-4évig tamogatjak,a droidot jobb esetben 1-1.5évet(lásd samsung galaxy s,egyidőben jott az i4-gyel,az iphone 2013-ig volt támogatva,a galaxy s,meg alig 1 évig)

2014. aug. 30. 22:27
 10/12 anonim válasza:

igen ezek így igazak!

Az iPhone magában is (szerintem) egy jó, tetszetős készülék de szerintem a legjobb a 4S! Hihetetlenül gyors és megbízható! egyetlen hátránya, hogy sok dolog fölöslegesen fut benne így néha drasztikusan merül az akkumlátor! (pl. nekem régebben ki volt kapcsolva sok opció és éjszaka 1-2 százalékot merült, amikor be voltak kapcsolva pl. a helymeghatározás, mindennek meg volt engedve h értesítéseket külgyön akkor volt hogy 30-40 százolékot merült ami nagyon durva így szerintem, de pillanatok alatt ki lehet lőni a nem fontos dolgokat benne és akkor 1 egész napot bír ha általánosan használjuk!)

2014. aug. 31. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!