Milyen az LG G2 mini? Megéri megvenni?
Igen, én is kardomba dőlök az értesítési LED hiánya miatt :D
Nekem is nagyon tetszik, most szemezek vele. T-nél csak 53e Ft.
Viszont én is utálom, hogy az eddigi androidos telóim 1,5-2 év után már hullaszagúak voltak, ezért nem tudom, jó ötlet-e megint beruházni egyre.
Még a Lumia 625-ön gondolkozom (csak ez elég drága a tudásához képest) meg a 730-on, ami még nem jött ki, de nagyon jónak ígérkezik.
Első androidos telefonom. Hihetetlenül egyszerűen kezelhető, leírás nélkül is könnyedén elboldogultam minden beállítással. Kezelhetősége is lefogadható. Játék szempontjából nem ismerem, de egyéb funkciók jók rajta.
De...
A beharsogott knock-code képernyőzár tényleg szuper, csak épp a hátoldalon levő ki-be kapcsoló gomb feloldja minden kód nélkül a zárat. Akkor minek ez a sok szoftveres flinc-flanc, ha hardveresen meg lehet kerülni? S nem mellesleg a mérete miatt választottam zsebtelefonnak. Ez a hátlapi gomb megnyomódik, s mire előveszed készített vagy 150 fényképet a fekete zsbedről, vagy épp átrendezte az ikonokat, telepített pár APP-ot, stb. Nincs mentség, az LG-nél az volt a válasz, hogy "Ja, akkor kell egy tokot venni hozzá!" Köszönöm. Ami szép és jó tok pl. a nagytestvérhez (G2), az a minihez nem elérhető (Pl. Spigen Slim Armor), csak a gagyi szilikontokok, vagy a női cicomásak. Valóban klasz telefon, de a kiegészítőkből ítélve női, vagy gyerektelefonnak készült? Megfordítva a férfiaknak nem jár már zsebtelefon, vagy mindenki Iphone-t vegyen?
Nem lehet megkerülni. Ha be van állítva a knock code (az, hogy kétszer rákopogsz a képernyőre, az nem az. Ez sima kód nélküli ébresztés...), akkor nem tudod feloldani a hátsó gombbal, csak megjelenik a lezárt képernyő, és a keretbe kéri, hogy kopogd be a kódot. Amúgy ha megnézed a beállításokban, ezen kívül még van egy csomó más lehetőség a képernyő feloldására.
Nálad nyilván nincs beállítva kód, ha lenne, akkor a hátsó gomb megnyomására nem kapcsolna be a telefon, és nem csinálna egy rakás képet a zsebedről ;)
Viszont abban biztos vagyok, hogy az ikonokat nem rendezi át, és nem telepít appokat. vagy ha igen, az szoftveres gond, mivel ezeket a hátsó gombbal nem lehet irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!