Nem tudom eldönteni milyen színben vegyek iPhone 5S-t. Szerintetek? Lány vagyok.
Figyelt kérdés
Alapjárat fekete imádó vagyok, és van most egy használaton kívüli iPhone 5-öm feketében amit nagyon szerettem.
Az ezüst is tetszik, mert lányos, de a fehér valahogy nem igazán az én színem, akkor inkább már fekete (mint szín) :D
A gold is nagyon szép, egyedi de az egyediség ott bukik meg hogy szinte mindenkinek arany iPhoneja van.
2014. aug. 29. 14:31
11/13 anonim válasza:
énis most vettem arany színben :) nagyon szép :3
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat :)
már meg van rendelve és végül az ezüstnél maradtam, de majd legközelebb arany lesz ;)
2014. szept. 2. 14:55
13/13 anonim válasza:
Nem fogod megbánni, nekem ezüst van és úgy gondolom az a legszebb, az egyik rokonomnak arany van, de nekem annak kicsit mustársárgásnak tűnik az árnyalata néhány szögből, bár nem mondom, hogy nem szép, sőt. Szerintem az összes gyönyörű, de nálam az ezüst volt mindig is a nyerő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!