Milyen telefont érdemes venni 100 000 Ft körüli értékben?
Figyelt kérdés
Én egy 32GB-os Nexus 5-re gondoltam, de hátha van valakinek egy ennél jobb ötlete. A rászánt keret a 100 000 Ft körüli érték +- 10 000 Ft.
Várom az ötleteket
2014. aug. 28. 18:46
11/22 A kérdező kommentje:
Nem tűnik rossznak a xiaomi, de 16gb...és azt elég hamar telepakolom mint legutóbb kiderült. Ezért is gondoltam, hogy egy 32gb-os készülék már bőven kielégítené az igényeimet. Mindenesetre tényleg elgondolkodtató. Annyira nem okoz gondot a mindennapi töltés sem... így a "gyengébb" aksi nem biztos hogy annyira számottevő.
2014. aug. 28. 21:31
12/22 anonim válasza:
A xiaomi-t itthon is lehet venni, rendes garanciával.
És a xiaomi-nak rendes szoftveres támogatása van .
Te valaha használtál xiaomit vagy csak alapból fikázol?
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a Nokia kilőve. Nem rajongok értük.
Nexus 5 vagy LG 2...fogós kérdés. A nexus 5-öt imádtam, a g2-höz nem volt még szerencsém, de ahogy utánanéztem az sem elhanyagolható.
Mindkettőt 100 kerek pengőért tudnám beszerezni. Fogós kérdés.
2014. aug. 29. 22:11
18/22 anonim válasza:
Valóban nem rossz a G2. Nálunk a felállás : nekem nexus 5 asszonynak g2. Volt egy idő mikor 1 hétre telefont cseréltünk. A nexus 5nek az üzemideje botrány a g2nek pedig hogy rengetegszer beakad ésmelegszik. Nyilván terheltem a telefont rendesen. Tudom tudom, ez nem egy nexus...
19/22 A kérdező kommentje:
Ezt a Z1-et nézegetve talán még ő is lehet a befutó. Lehet, hogy megérne annyi pluszt.
2014. szept. 2. 20:34
20/22 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy elég könnyen karcolódik a Z1 kijelzője.Ez mennyire igaz?
2014. szept. 2. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!